• دوشنبه / ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۷:۲۲
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1401111713268
  • خبرنگار : 71589

چین ساخت اولین مزرعه بادی دریایی گسترده خود را آغاز کرد

چین ساخت اولین مزرعه بادی دریایی گسترده خود را آغاز کرد

چین ساخت مزرعه بادی ۱۶ مگاواتی تک ظرفیتی خود را آغاز کرده است که انتظار می‌رود انتشار کربن دی اکسید این کشور را ۱.۳۶ میلیون تن کاهش دهد و ادعا می‌شود که سالانه بیش از ۱.۶ میلیارد کیلووات برق تولید می‌کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از آی‌ای، چین می‌گوید ساخت اولین مزرعه بادی شناور گسترده خود را با استفاده از توربین‌های ۱۶ مگاواتی آغاز کرده است.

شبکه تلویزیونی CGTN چین که یک رسانه دولتی است، اعلام کرد که این نشان دهنده تغییر قابل توجهی نسبت به رویکرد بکارگیری توربین‌های کوچکتر و کمتر موثری است که مزارع بادی دریایی چین اغلب از آنها استفاده می‌کنند.

گونگ کوانگمین، معاون مدیر کل شرکت Zhangpu Haixia می‌گوید: در حال حاضر، توربین‌های بادی با ظرفیت کمتر از ۱۰ مگاوات معمولاً در مزارع بادی دریایی چین استفاده می‌شوند. هرچه ظرفیت یک توربین بزرگ‌تر باشد، راندمان تولید برق بالاتر و هزینه توسعه و بهره‌برداری کمتر خواهد بود.

مزرعه بادی جدید

این مزرعه بادی جدید که مجموعا ظرفیت نصب شده ۴۰۰ مگاواتی خواهد داشت و در فاصله ۳۲.۸ کیلومتری ساحل شهرستان ژانگپو در استان فوجیان قرار دارد، قرار است برق‌رسانی به شبکه را در اواخر ماه اوت آغاز کند.

شرکت برق دولتی CTG و شرکت علم و فناوری Goldwind در حال همکاری برای ایجاد این مزرعه بادی هستند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که چین به هدف خود برای تبدیل شدن به یک رهبر جهانی در بخش انرژی‌های تجدیدپذیر نزدیک می‌شود.

پیش‌بینی می‌شود که این مزرعه بادی جدید سالانه بیش از ۱.۶ میلیارد کیلووات برق تولید کند و ۵۰۰ هزار تن در مصرف زغال سنگ صرفه‌جویی کند و انتشار کربن دی اکسید را تا ۱.۳۶ میلیون تن کاهش دهد.

شرکت CTG همچنین قصد دارد توسعه پنل‌های فتوولتائیک و تولید هیدروژن دریایی را با مزارع بادی ترکیب کند.

افزایش قدرت تولید برق چین از باد

در نوامبر ۲۰۲۲، توربین بادی ۱۶ مگاواتی دریایی که شرکت‌های CTG و Goldwind طراحی کردند، از خط مونتاژ خارج شد.

این به دنبال پیشرفت‌های قابل توجه در بخش انرژی بادی فراساحلی این کشور حاصل شد، جایی که در ژانویه ۲۰۲۳ دو شرکت Haizhuang Wind Power و Ming Yang از توربین‌های ۱۸ مگاواتی خود رونمایی کردند.

در عین حال، آرزوهای چین برای تثبیت خود به عنوان یک رهبر در بازار انرژی‌های تجدیدپذیر جهان، با ساخت اولین مزرعه بادی دریایی قابل توجه خود با توربین‌های ۱۶ مگاواتی به طور قابل توجهی در حال دستیابی است.

پیش‌بینی می‌شود که تقاضا برای ذخیره‌سازی پیشرفته انرژی در چین در سال ۲۰۲۳ با نزدیک به ۵۰ درصد افزایش به ۳۰ گیگاوات ساعت برسد و تقاضای کلی را به ۱۰۰ گیگاوات ساعت برساند.

شرکت Sungrow Power Supply، بزرگترین تامین کننده انرژی ذخیره در چین، اواخر ماه گذشته پیش‌بینی کرد که سود خالص آن احتمالا نسبت به سال قبل دو برابر شده و به ۳.۲ تا ۳.۸ میلیارد یوان(۵۶۰ میلیون دلار آمریکا) رسیده است.

بنا بر گزارش‌ها، ۴۴۶ پروژه انرژی بادی با ظرفیت ۸۷ گیگاوات در سال ۲۰۲۲ در چین به پایان رسیده است که این عدد در سال ۲۰۲۱ حدود ۶۰ گیگاوات بود.

بر اساس رتبه بندی فیچ(Fitch)، ظرفیت نصب شده برق بادی و خورشیدی چین در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن ۲۲ درصد افزایش یافته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha