محسن افشارچی عصر امروز (۱۶ بهمن.ماه) در آیین افتتاح فاز سوم شرکت آناکیمیا منگنز زنجان، ضمن تبریک ایام مبارک دهه فجر، با بیان اینکه اگر در جمهوری اسلامی با انرژی کار انجام شود، رشد کشور در یک سال به اندازه ۱۰ سال محقق میشود، اظهار کرد: طبق برنامهریزی انجام شده، رشد صنعت استان در سال آینده ۱۰.۱۰ درصد هدفگذاری شده است که هر چند بلندپروازانه است اما برای تحقق آن تلاش میکنیم.
وی ادامه داد: در مدت یکسال گذشته همه توان مدیریتی استان، گرهگشایی در حوزه صنعت بوده است تا صنعت استان بتواند به جایگاه واقعی خود در کشور برسد.
افشارچی با بیان اینکه از مجموع ۷ واحد تولیدی افتتاح شده در دهه فجر امسال، ۲ واحد، مشکلات ۱۰ ساله داشتند که مرتفع شد، تصریح کرد: به همه مشکلات کارآفرینان و واحدهای تولیدی استان آگاه هستیم. هنر مدیریتی استان، تسهیلگری و کارگشایی خصوصا در بخش خصوصی است.
وی با اشاره به افتتاح فاز سوم منگنز کارخانه آناکیمیا، اذعان کرد: افتتاح فاز سوم منگنز این کارخانه نسبت به دیگر فازها تفاوت دارد و سبد صنعتی آن متنوعتر شده است؛ تنوع در سبدهای صنعتی بسیار اهمیت دارد و دیگر صنعتگران و کارآفرینان باید به آن توجه داشته باشند.
افشارچی اضافه کرد: طبق برنامهریزی اعلام شده از سوی این واحد تولیدی، محصول شیشه نیز به تولیدات آن در سال آینده اضافه خواهد شد که این اقدام، یک زنجیره ارزش محسوب میشود که در صنعت روی تاثیرگذار خواهد بود.
استاندار زنجان با تاکید بر اینکه باید برای صدور دانش مهندسی پرمنگنات برنامهریزی شود، تشریح کرد: بر اثر مشکلات تحریم، سال گذشته میزان صادرات خدمات مهندسی کشور ۵۰۰ میلیون دلار بود و امسال با کارهای انجام شده به ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار رسید.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان نیز در ادامه گفت: از ابتدای سال تا کنون بیش از ۱۱۰ پروانه بهره برداری صادر شده است و در مجموع ۷ طرح به عنوان طرح اثر گذار معرفی شدند؛ قرارگیری در زنجیره تولید و یا تامین، بهرهگیری از دانش بنیان و نوآوری در اشتغالزایی، دو نکته مهم در این طرحها است.
مجید گلشنی با بیان اینکه اثرگذاری یک طرح مهمتر از آورده مالی آن است، متذکر شد: بهرهبرداری از طرح توسعه این واحد تولیدی منگنز به عنوان تنها واحد تولید پرمنگنات خاورمیانه در استان زنجان، نوید اتفاقهای خوب است. با افتتاح فاز سوم کارخانه آناکیمیا، حجم تولیدات پرمنگنات در استان از ۵۵۰۰ تن به ۱۰ هزار تن در سال افزایش یافت.
این مسئول خاطرنشان کرد: نیاز کشور به پرمنگنات بالغ بر هفت هزار تن است و این واحد تولیدی با افزایش حجم تولید، علاوه بر تامین نیاز کشور مازاد تولیدات خود را به سایر کشورها صادر می کند.
انتهای پیام
نظرات