• یکشنبه / ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۵:۰۰
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 1401111612171
  • خبرنگار : 71667

اتصال همه روستاهای مناطق زلزله زده خوی به اینترنت پرسرعت

اتصال همه روستاهای مناطق زلزله زده خوی به اینترنت پرسرعت

معاون وزیر ارتباطات از اتصال همه روستاهای بالای بیست خانوار فاقد ارتباط مناطق زلزله زده خوی به اینترنت پرسرعت خبر داد و گفت: بدین ترتیب دانش آموزان روستاهایی که به دلیل تخریب مدارس امکان شرکت در کلاس‌های درس را نداشتند، می توانند به صورت غیرحضوری و آنلاین فرایند تحصیلی خود را ادامه دهند.

به گزارش  ایسنا، رضا باقری اصل - معاون امور دولت، مجلس و استان‌های وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- با اعلام خبر تحت پوشش قرار دادن همه روستاهای بالای بیست خانوار مناطق زلزله زده خوی گفت: هر شش روستای فاقد اینترنت مناطق زلزله زده شهرستان خوی که به جهت تخریب مدارس امکان آموزش حضوری برای دانش آموزان فراهم نبود، با پیگیری‌های صورت گرفته از مجری طرح توسعه ارتباطات روستایی و با وجود شرایط برفی و سرمای شدید منطقه، تجهیزات تامین و به منطقه اعزام شد که با ارتقاء تکنولوژی سایت‌های روستاهای مذکور به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت متصل شدند و هم اکنون دانش آموزان امکان استفاده از آموزش‌های مجازی و شبکه شاد برایشان فراهم است. 

طبق اعلام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وی افزود: روستای استران نیز که به دلیل عدم اتصال به شبکه اینترنت پرسرعت در برنامه احداث سایت توسط ایرانسل قرار داشت با هماهنگی انجام شده با مدیرعامل ایرانسل در اولویت برنامه قرار گرفت و حفاری انجام و مقرر شد با توجه به سرمای شدید منطقه و نیاز به تامین برق و دسترسی جاده، حداکثر تا نیمه اسفند ماه سایت جدید این روستا نیز راه اندازی و امکان اتصال به اینترنت پرسرعت برای مردم این روستا فراهم شود.

در پی اتصال همه روستاهای زلزله زده خوی به شبکه اینترنت پرسرعت با تصویب ستاد مدیریت بحران، مدارس و دانشگاه‌های شهرستان خوی از امروز ۱۶ بهمن ماه تا پایان هفته جاری به جهت آرامش و آسایش خانواده ها، غیرحضوری اعلام شد.

طرح شبکه ملی اطلاعات در کشور از اواخر سال ۱۳۸۴ مطرح و مهم‌ترین دلیل پیاده‌سازی این شبکه در آن سال‌ کاهش وابستگی به شبکه جهانی اینترنت اعلام شد. در سند «ضرورت تبیین الزامات شبکه ملی اطلاعات» آمده که شبکه ملی اطلاعات به عنوان زیرساخت ارتباطی کل فضای مجازی، شبکه همه شبکه‌های کشور است. این شبکه متشکل از زیرساخت‌های ارتباطی با مدیریت مستقل کاملاً داخلی، شبکه‌ای حفاظت‌شده نسبت به اینترنت و شبکه‌ای با امکان عرضه انواع محتوا و خدمات ارتباطی سراسری برای آحاد مردم است.

 در سال‌های بعد از ۱۳۸۴ عملا اجرای این طرح با کندی انجام می شد تا این‌که در دولت یازدهم، اجرای این طرح پیگیری و درنهایت در اواخر همان دولت اعلام شد که فازهای اول، دوم و سوم آن افتتاح و رونمایی شده است؛ اما این شتاب بخشی به روند اجرای این پروژه در دولت سیزدهم از مهم ترین اقدمات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است؛ بنابراین طرح شتاب‌بخشی به روند اجرای شبکه ملی اطلاعات، از مهرماه سال گذشته آغاز شده و در حال حاضر هم در مرحله اجرا قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha