افسانه جهانی ۱۴ بهمن در نشست با رئیس و معاونان جهاددانشگاهی استان اردبیل، با اشاره به ظرفیت، تجربیات و فعالیتهای این نهاد انقلابی برای همکاری در زمینه توانمندسازی بانوان و احصاء مشکلات این قشر اعلام آمادگی کرد.
مشاور امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل، احصاء آسیبها، تهدیدات، مسائل و مشکلات پیش روی پیشرفت زنان استان اردبیل را از ضروریات عنوان کرد و گفت: این مهم نیازمند همراهی و همکاری بانوان استان ویژه مدیران دستگاههای اجرایی هستیم .
جهانی شناخت دقیق از ابعاد مشکلات جامعه به ویژه بانوان را ضروری دانست و اظهار داشت: شناخت ابعاد مشکلات اولین راه است سپس انتخاب راهکار مناسب به شیوه مناسب است که نتیجه بهتری خواهد داشت .
وی تاکید کرد: توانمندسازی بانوان، آموزش علمی و دقیق برنامههای است که باید با دقت مناسب برنامهریزی و اجرایی شود.
جهانی با اشاره به اتفاقات اخیر در جامعه و هجمههای دشمنان تصریح کرد: دشمنان همیشه سعی کردهاند ایران را از نقاط قوی مورد هجمه قرار دهند، بنابراین اگر دشمن روی بانوان تمرکز نموده است نشان از این است که بانوان ما قوی و پرقدرت هستند و وظیفه ماست که روشهای استفاده بهینه از این قدرت را شناسایی کنیم.
بازنگری طرح جامع گردشگری استان اردبیل باتاکید برگردشگری سلامت
در ادامه این نشست، رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل، وی با اشاره تجربیات این نهاد انقلابی در برگزاری طرح توانمندسازی بانوان استان با رویکرد اقتصادی تصریح کرد: این طرح به صورت ملی تعریف شده بود که خود اشتغالی زنان سرپرست خانواده و پیشگیری از ورود آنان به چرخه حمایتی، بهبود معیشت و افزایش رفاه زنان سرپرست خانواده، استفاده از ظرفیت مشاغل خانگی برای ایجاد اشتغال پایدار و مولد و اتصال صاحبان کسب و کار خانگی به بازارهای هدف را از جمله اهداف کیفی پیشبینی شده در این طرح بود .
مهران اوچی اردبیلی اظهار امیدواری کرد: با همکاری اداره کل بانوان و امور خانواده استانداری اردبیل توفیق اجرای مجدد طرح های فرهنگی، اجتماعی و ... بویژه در زمینه آموزش و توانمندسازی بانوان را داشته باشیم .
وی ایجاد اشتغال پایدار و افزایش سهم مشاغل خانگی در اقتصاد مناطق را مورد تاکید قرار داد و گفت: به دنبال تطابق الگوی توسعه مشاغل خانگی، مداخله توسعهای، ثبت مشاغل و آمایش از طریق اتصال به بازار و توانمندسازی هستیم .
رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل، همچنین ناباروری زوجین را از مهمترین عوامل تزلزل بنیان خانواده عنوان کرد و اظهار داشت: ناباروری زوجین یکی از عواملی است که باعث متزلزل شدن بنیان خانواده و در نهایت افزایش طلاق در جامعه میشود و جهادانشگاهی برای مقابله با این موضوع و برای حل یکی از دغدغه های استان اقدام به راه اندازی مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاددانشگاهی کرد که در ۱۰ سال گذشته با فعالیت این مرکز در استان، درمان بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ خانواده موفقیت آمیز بوده و بدین طریق امید به زندگی به این خانواده ها بازگشته است.
اوچی اردبیلی از بازنگری طرح جامع گردشگری استان اردبیل با تاکید بر گردشگری سلامت به همت جهاد دانشگاهی اردبیل خبر داد و خاطرنشان کرد: این طرح با کارفرمایی میراث فرهنگی و استانداری به این نهاد واگذار شده تا به عنوان یک سند بالادستی برای توسعه همه جانبه استان در بخش گردشگری تهیه و تدوین گردد.
وی در ادامه به تولید محصولات دارویی بر پایه گیاهان دارویی در مرکز رشد جهاددانشگاهی اردبیل اشاره کرد و گفت: دو محصول این مرکز با اخذ کد اخلاق پزشکی و انجام مرحله کارآزمایی بالینی به مرحله تجاریسازی رسیده است.
انتهای پیام
نظرات