خان محمدی۱۴ بهمن ماه با حضور در شهرستان خوی و در بازدید از مدارسی که دچار آسیب شده بودند، با بیان اینکه برای بازگشایی مدارس نباید سراسیمه عمل کنیم که ممکن است نتیجه منفی در پی خواهد داشت، تاکید کرد: باید با تدوین برنامه دقیق نسبت به آماده سازی سریع فضاهای آموزشی با تعمیر و مقاوم سازی اقدام نمود تا بدون وجود بار منفی برای دانش آموزان و تدارک و القای محیطی امن برای آنها آماده به چرخه افتادن سیستم تعلیم و تربیت با بازدهی هرچه بهتر بود.
وی با بیان اینکه در تلاشیم با برنامه ریزی دقیق و با تمام ظرفیت این التهاب را از بین ببریم چرا که نباید نظام تعلیم و تربیت دچار اختلال شود، خاطر نشان کرد: بحران یک شبه اتفاق میافتد ولی حل آن ممکن است مدتها زمان ببرد که ما در تلاشیم هرچه سریعتر این بحران را پشت سر بگذاریم.
رییس سازمان نوسازی مدارس کشور افزود: از ۸۴ مدرسه ای که تحت تاثیر کانون زلزله بود طبق بررسیهای اولیه ۵مدرسه دچار مشکل جدی شده که نیازمند تخریب و بازسازی است.
وی افزود: البته روز یکشنبه یک تیم کارشناسی از تهران عازم مناطق زلزله زده شده و با بررسی و ارزیابی دقیق گزارش نهایی صادر و با انجام برآوردهای لازم به سرعت تخریب و بازسازی و مقاوم سازی را در مدارس آسیب دیده آغاز کنیم.
خان محمدی ادامه داد: در ابتدا مرحله شناسایی را با دقت کامل انجام داده و با ارزیابی دقیق مشکلات ساختمان را احصا کنیم و سپس با تامین اعتبارات لازم از ستاد بحران و از منابع استانی و ملی و خیرین تخریب و بازسازی و مقاوم سازی رو انجام دهیم.
انتهای پیام
نظرات