• پنجشنبه / ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۲:۱۱
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1401111310348
  • خبرنگار : 50250

مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری:

تا پایان بهمن بارش موثری در چهارمحال و بختیاری نداریم

تا پایان بهمن بارش موثری در چهارمحال و بختیاری نداریم

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری گفت: یک سامانه بارشی جدید روز دوشنبه و سه‌شنبه هفته آینده به چهارمحال و بختیاری وارد خواهد شد که این بارش‌ها ضعیف است، اخر بهمن بارش موثری نخواهیم داشت، برای روز شنبه و یکشنبه هفته آینده کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

مهران چراغپور ۱۳ بهمن‌ماه در جلسه مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری با اشاره به بارش سنگین برف در استان، اظهار کرد: میزان بارش‌ها هر چند ساعت یکبار با پیامک به اطلاع مدیران استانی رسانده شد.

مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری افزود: بیش‌ترین میزان بارش از شهرستان کوهرنگ با ۲۱۲ میلی‌متر گزارش شد و ارتفاع برف در ایستگاه چلگرد به ۱۹۰ سانتی‌متر رسیده است، در شهر شهرکرد ۸۲ میلی‌متر بارش گزارش شد، بیش‌ترین‌ بارش‌ها در روز سه‌شنبه و چهارشنبه اتفاق افتاد.

وی بیان کرد: میزان بارش در شهرستان بروجن ۱۸ میلی‌متر، اردل ۸۳ میلی‌متر، فارسان ۱۱۱ میلی‌متر، سامان ۸۲ میلی‌متر، بن ۸۰ میلی‌متر، شلمزار ۷۹میلی‌متر، فرخشهر ۵۱ میلی‌متر، خانمیرزا ۵۷ میلی‌متر، مالخلیفه ۷۸ میلی‌متر، سودجان ۹۵ میلی‌متر، بلداجی ۲۵ میلی‌متر و ایلبگی ۵۶ میلی‌متر بوده است.

چراغپور با بیان اینکه بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته بالاتر از حد نرمال بود، گفت: نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۵ درصد افزایش را نشان می‌دهد و نسبت به میانگین بلندمدت افزایش ۲۱ درصدی دارد.

مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ۶۴ درصد سهم زراعی از بارش‌ها را در استان دریافت کرده‌ایم، توضیح داد: از امروز عصر مجدد بارش‌ها به‌صورت ضعیف و به‌ویژه در منطقه غرب استان آغاز خواهد شد و کل استان را فرا می‌گیرد و احتمال لغزندگی وجود دارد و در جمعه شاهد کولاک و وزش باد خواهیم بود.

وی بیان کرد: یک سامانه بارشی جدید روز دوشنبه و سه‌شنبه هفته آینده به چهارمحال و بختیاری وارد خواهد شد که این بارش‌ها ضعیف است، تا آخر بهمن بارش موثری نخواهیم داشت، برای روز شنبه و یکشنبه هفته آینده کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha