• پنجشنبه / ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۰:۲۴
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1401111310258
  • خبرنگار : 50037

جذب ۱۳ هزار تن نهاده کشاورزی در کبودراهنگ

جذب ۱۳ هزار تن نهاده کشاورزی در کبودراهنگ

ایسنا/همدان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کبودراهنگ از جذب بالاترین سهمیه نهاده و کود شیمیایی کشاورزی یارانه‌دار استان توسط مدیریت جهاد کشاورزی این شهرستان خبر داد.

حمزه خانجانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: شهرستان کبودراهنگ به منظور تامین ، تدارک و توزیع کود های شیمیایی و ایجاد عدالت اجتماعی و خدمات رسانی به جامعه هدف روستایی در سال جاری موفق به جذب نزدیک  به ۱۳ هزار تُن نهاده کشاورزی شده که با این میزان تامین و تدارک نهاده کشاورزی بالاترین جذب سهمیه را در سطح استان داشته است.

وی افزود: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان تامین و تدارک  و توزیع سالیانه یکصد هزار تن انواع کودهای کشاورزی یارانه دار با ذخیره راهبردی ۲۷  هزار تن در سال جاری را داشته است.

خانجانی با اشاره به تامین،تدارک و توزیع انواع کودهای کشاورزی شهرستان کبودراهنگ از ابتدای سال تا بهمن ماه سال‌جاری، خاطرنشان کرد: طی مدت ذکر شده شهرستان کبودراهنگ در سطح استان همدان و شهرستانهای این استان بالاترین جذب انواع کودهای کشاورزی یارانه‌دار  را به خود اختصاص داده که این امر نشانه توانمندی ، کارآمدی و هماهنگی آگاهانه مجموعه مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ، اداره تعاون روستایی، تعاونی های تولید و کارگزاران بخش خصوصی  است.

وی در ادامه با اشاره به برخی از اقدامات انجام شده مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان از ابتدای سال جاری تاکنون یادآورشد:پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی با سود کارمزد چهاردرصد  به دارندگان مجوز مشاغل خانگی، پرداخت تسهیلات از صندوق اعتبارات  ملی برای طرح‌های گلخانه‌ای، آب و خاک، دامداری و صنایع تبدیلی و جذب حداکثری تسهیلات  شهرستان، معرفی و پرداخت تسهیلات مکانیزاسیون، معرفی و پرداخت تسهیلات مردمی سازی یارانه های دام و طیور از طریق سامانه سیتا، معرفی متقاضیان تسهیلات از سامانه کارا را می توان از جمله اقدامات انجام شده این مدیریت از ابتدای سال تاکنون برشمرد.

خانجانی اضافه کرد:اجرای الگوی کشت،اجرای طرح جهش تولید با ظرفیت ۲۵ درصد استان همدان،کشت گلرنگ،حبوبات و کلزا،کشت گیاهان دارویی و کم آب بر،احداث ایستگاه‌های بوجاری و تولید بذر،استفاده از کودهای ریزمغذی مایع و بیولوژیک و آلی در زراعت و گلخانه،توسعه کشت گلخانه‌ها،اجرای سیستم هوشمند در گلخانه‌ها،اجرای کلاسهای ترویجی به منظور طرح جهش تولید و توسعه کشاورزی پایدار در منطقه،ترویج کشت محصولات نوآور،توزیع و توسعه مبارزه بیولوژیک در گلخانه‌ها،توسعه صنایع تبدیلی،اصلاح نژاد دام مهربان و اجرای سیستم های آبیاری نوین از دیگراقدامات این مدیریت طی مدت فوق بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha