دکتر "محمدرضا وفائی نسب" اظهار کرد: سطح توانبخشی و بازتوانی برای تمام بیماران دچار عارضه با هدف بازگشت به کار و زندگی انجام میشود که در مورد برخی بیماریها بسیار ساده و کوتاه مدت ولی در مورد برخی دیگر سخت و زمانبر است.
وی گفت: متاسفانه اغلب مردم بحث توانبخشی را تنها مختص نواقص و بازتوانی در بیماری های مفصلی متصور هستند، این در حالی است اکنون در استان توانبخشی قلبی و توان بخشی ریوی راه اندازی شده است.
مدیر گروه آموزشی طب فیزیکی و توان بخشی دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به این که بیماران سرطانی برای بازگشت به زندگی عادی به خدمات فیزیوتراپی، کاردرمانی و گفتار درمانی نیاز دارند، افزود: در بخش سرطان به دلیل نداشتن ساختمان و مرکز جامعی، بیماران برای دریافت خدمات توانبخشی به مراکز توانبخشی مربوطه ارجاع میشوند.
وفائی نسب از تلاش برای راه اندازی بیمارستان توانبخشی در بیمارستان شهید صدوقی یزد خبر داد و گفت: ایجاد این مرکز توانبخشی دومین مورد از نوع خود در کشور خواهد بود.
وی ادامه داد: برای ساخت بیمارستان توانبخشی ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده شده است و امیدواریم در همین دولت عملیات اجرایی آن آغاز و با پیش بینی ۳ تا ۵ سال زمان ساخت، تا سال ۱۴۰۷ مورد بهره برداری قرار گیرد.
به گزارش ایسنا و به نقل از وبدا یزد، وفائی نسب تصریح کرد: در حال حاضر در بخش دولتی هزینه های توانبخشی ۳۰ درصد توسط بیمار پرداخت می شود و با ساخت مجتمع توانبخشی هزینه ها کاهش می یابد.
انتهای پیام
نظرات