لطیف کلته در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه بالغ بر ۲۶ واحد تولیدی در شهرک صنعتی سیمینشهر احداث شده است، اظهار کرد: از این تعداد واحد تولیدی ۵ واحد راکد و تعداد معدودی هم نیمه فعال هستند.
مدیرعامل شرکت خدماتی شهرک صنعتی سیمینشهر با تأکید بر اینکه از ابتدای سالجاری تاکنون سه واحد راکد این شهرک تعیین تکلیف و پس از سالها فعال شده است، ادامه داد: مالکیت یکی از واحدهای راکد توسط سرمایهگذار جدید خریداری و دو واحد دیگر برای راهاندازی مجدد به سرمایهگذار جدید اجاره داده شده است.
وی تعیین تکلیف واحدهای صنعتی راکد و نیمهفعال را از مهمترین برنامههای پیشروی شرکت خدماتی شهرک صنعتی سیمینشهر عنوان کرد و افزود: نوسانات بازار و برخی مشکلات داخلی از دلایل اصلی رکود و نیمهفعال شدن این واحدها بوده و دادستان و سایر مسئولان استان گلستان به طور جدی پیگیر راهاندازی مجدد، واگذاری به غیر در صورت عدم توانایی ادامه فعالیت و در مجموع تعیین تکلیف این واحدها هستند.
کلته با اشاره به اینکه در ماههای اخیر تعداد زیادی تقاضا جهت دریافت زمین و سرمایهگذاری برای احداث واحدهای تولیدی جدید در این شهرک دریافت کردهایم، خاطرنشان کرد: این تقاضاها در زمینه تولید مواد پلاستیکی، بستهبندی خشکبار، احداث سردخانه و دیگر واحدها است.
وی وسعت شهرک صنعتی سیمینشهر را ۱۰۰ هزار مترمربع برشمرد و افزود: هم اکنون واحدهای تولیدی مطرحی همانند پنیر آشوراده، رادین پلاست، آلتین پلیمر گلدشت و سایر واحدها در این شهرک فعال میکنند و برای تعداد کثیری از جوانان منطقه شغل ایجاد کردهاند.
مدیرعامل شرکت خدماتی شهرک صنعتی سیمینشهر بر توسعه زیربنای این شهرک با فازبندی و اولویت بندی واگذاری به سرمایهگذاران با مدنظر قرار دادن میزان سرمایه و نوع طرح پیشنهادی آنها تأکید کرد و گفت: هماکنون این ظرفیت وجود دارد که ۵۰ هزار مترمربع بر وسعت موجود اضافه شود و باید شرکت شهرکهای صنعتی استان گلستان نسبت به این موضوع اقدام کند.
انتهای پیام
نظرات