فرهاد زیویار در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در ابلاغیهای که روز ۱۳ دیماه از طرف رئیس سازمان بودجه و برنامهریزی به دولت شد ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار خاص و در بودجههای سنواتی سالانه نیز ۳۴ میلیارد تومان در اختیار قلعه فلکالافلاک قرار داده شد.
وی با بیان اینکه از زمان ورود به لرستان چند پروژه را بهصورت اساسی دنبال کردم که یکی از آنها آزادسازی قلعه فلک الافلاک است، افزود: کارگاه سد گاوشمار یا معشوره نیز فعال است اما ممکن است انتظارات ما را تأمین نکند.
استاندار لرستان با اشاره به راهآهن لرستان اضافه کرد: گزارشی وزارت راه از طریق دولت در اختیار مقام معظم رهبری قرار میدهد که در این راستا ۷ ابر پروژه در کشور وجود دارد که یکی از آنها راهآهن لرستان است وقتی اهمیت ضرورت این پروژهها در کشور خدمت مقام معظم رهبری گزارش داده میشود، ایشان دستور میدهند که از محل تهاتر نفت یا صندوق ذخیره ملی اعتبارات آنها تأمین شود.
زیویار بیان کرد: راهآهن لرستان از بین چند میلیارد دلاری که برای این هفت پروژه اختصاص دادهاند یک و دو دهم میلیارد دلار مصوبه اعتبار ارزی دارد و در حال حاضر کارگاه آن فعال است.
وی با بیان اینکه واحدهای نیمه تعطیل، گفت: طی یکسال گذشته اقدامات لازم برای فعال کرده واحدهای نیمه تعطیل، واحدهای راکد و مرتفع کردن موانع و ... صورت گرفته شده است.
استاندار لرستان با اشاره به پارسیلون، ادامه داد: بیشتر کارهای حقوقی و حسابرسی آن به نتیجه رسیده که تا قبل از پایان سال آماده وارد کردن در سامانه مزایده و واگذاری است.
زیویار با اشاره به فولاد ازنا، اظهار کرد: این پروژه مسائلی دارد که بعداً در مورد آن صحبت میکنیم یک اختلاف نظری در مورد جلو بردن این ظرفیت در استان وجود دارد.
وی با اشاره به پروژههای برجهای دوقلو، تصریح کرد: در این راستا توافق شد که یک هیات سه نفره متشکل از نماینده شرکت معین کوثر، نماینده شهرداری خرمآباد و یک نماینده مرضی الطرفین راجع به تکمیل این پروژه گزارشات خود را ارائه کنند پیشنهاد بنیاد شهید هم این بود که ما امکان تکمیل ساخت این پروژه را نداریم به همین جهت کار به شهرداری خرمآباد محول شد.
استاندار لرستان خاطرنشان کرد: در این زمینه شهرداری خرمآباد میتواند سهم بنیاد شهید و شرکت معین کوثر را از طریق تهاتر یا پرداخت بهصورت اقساطی و ... پرداخت تا مشکل این ظرفیت رفع شود.
زیویار با اشاره به سخنگوی استانداری، اضافه کرد: این ظرفیت را میتوان در استانداری ایجاد کرد اما بخشها این نهاد مأموریتهای مختلف دارند که در مورد این موضوع فکر خواهیم کرد شاید این کار را انجام دادیم.
وی ادامه داد: برای ۱۷۵ مصوبه سفر دولت و ریاست جمهوری به استان یک دستهبندی انجام شده که ۱۱ مورد مصوبه صددرصدی دارد که مورد بهرهبرداری قرار گرفته و ۱۸ مورد مصوبه بالای ۹۰ درصد داریم که اعتبارات خوبی دارد.
استاندار لرستان یادآور شد: تکمیل سد مروک، تکمیل ساختمان سد حوضیان، تکمیل آبرسانی ازنا، تکمیل استخر شهرستان چگنی و ... از جمله موارد بالای ۹۰ درصد هستند.
زیویار با اشاره به پروژه بلیلوند، افزود: این پروژه جزء مصوبات سفر ریاست جمهوری نبوده و در حال حاضر ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و ۵۰ میلیارد برای آن اختصاص داده شده که در سال جاری به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی بیان کرد: دستهبندی سوم، پروژههای ۸۰ درصد به بالا هستند که تعداد آنها ۱۶ بوده که باند دوم چهار خطه خرمآباد- کوهدشت، جاده ازنا-شازند، تجهیز ایستگاه هواشناسی، ورودی دانشگاه لرستان، ساماندهی قبور مطهر شهدا و ... از جمله این پروژهها است.
استاندار لرستان ادامه داد: تعداد زیادی مصوبه داریم که جز مصوباتی بوده که پیشرفت فیزیکی آنها زیر ۸۰ درصد است.
انتهای پیام
نظرات