• دوشنبه / ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ / ۲۲:۵۳
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1401111008075
  • خبرنگار : 50300

رئیس پارک علم و فناوری استان:

خوزستان می‌تواند بزرگ‌ترین شهرک علمی کشور را در خود جای دهد

خوزستان می‌تواند بزرگ‌ترین شهرک علمی کشور را در خود جای دهد

ایسنا/خوزستان رئیس پارک علم و فناوری خوزستان با بیان اینکه خوزستان می‌تواند بزرگ‌ترین شهرک علمی تحقیقاتی کشور را در دل خود جای دهد، گفت: یکی از دغدغه‌های ما، در حوزه اشتغال و صنایع پایین دست است زیرا بسیاری از محصولات مورد نیاز شرکت‌ها را به اندازه مصرف این شرکت‌های دانش بنیان در اختیار آن‌ها قرار نمی‌دهند.

دکتر محمد راضی جلالی در نشست وزیر علوم با فناوران خوزستانی که امروز (۱۰ بهمن‌ماه) در پردیس علم و فناوری انرژی اهواز برگزار شد، اظهار کرد: علی‌رغم تلاش‌های بسیار در سال‌های گذشته، پارک علم و فناوری خوزستان از نظر توسعه زیرساختی نتوانست به آن حدی که نیاز داشته دست پیدا کند. با توجه به این مساله، هدف‌گذاری امسال را بر مبنای استفاده از ظرفیت‌های موجود در سایر سازمان‌ها و ادارات قرار دادیم.

به گزارش ایسنا، وی افزود: علاوه بر فعالیت‌های فناورانه در حوزه صنعت، دیگر دغدغه فناوران مربوط به حوزه فرهنگی بود که در این راستا با همکاری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، ساختمان نوساز خانه هنرمندان با زیر بنای یک هزار متر مربع در اختیار پارک علم و فناوری قرار گرفت. در حوزه هنری نیز یک ساختمان شش طبقه به کانون خلاقیت و نوآوری هنری اختصاص داده شد. یک سوله سه هزار متری نیز از اداره‌کل فنی و حرفه‌ای در شهرک صنعتی شماره ۲ اهواز  گرفتیم که مجوز فعالیت‌های غذا و دارو دارد.

راضی جلالی ادامه داد: موضوع اصلی فضای کارگاهی است؛ بعد از سال‌ها پیگیری زمینی ۲۰ هکتاری در اختیار پارک قرار گرفته است، بسیاری از شرکت‌ها برای فعالیت نیاز به سوله دارند و این اقدام می‌تواند نیاز بسیاری از فناوران را برای تامین فضای کارگاه مرتفع کند اما به این اکتفا نخواهیم کرد زیرا خوزستان می‌تواند بزرگ‌ترین شهرک علمی تحقیقاتی کشور را در دل خود جای دهد.

وی یادآور شد: یکی از دغدغه‌های ما، در حوزه اشتغال و صنایع پایین دست است زیرا بسیاری از محصولات مورد نیاز شرکت‌ها را به اندازه مصرف این شرکت‌های دانش بنیان در اختیار آن‌ها قرار نمی‌دهند.

رئیس پارک علم و فناوری خوزستان گفت: در منطقه ویژه پتروشیمی ماهشهر، هماهنگی لازم برای احداث کارخانه نوآوری صورت گرفته است و به زودی راه‌اندازی خواهد شد. علاوه بر این راه‌اندازی مرکز نوآوری نفت نیز در حال پیگیری است و مکان آن مشخص شده است. برای فولاد نیز تاسیس مرکز نوآوری و شتاب‌دهنده فولاد را در دستور کار داریم و در آینده نیز برنامه تاسیس پردیس علم و فناوری دریا و کشاورزی را داریم.

راضی جلالی گفت: برای راه‌اندازی دهکده میوه‌های گرمسیری، مجموعه‌ای در اندیمشک فعالیت می‌کند. هماهنگی لازم برای اخذ مجوز دهکده فناوری از معاونت فناوری ریاست جمهوری به نام گوزن زرد نیز به زودی انجام خواهد شد؛ این مجموعه ارزش افزوده بسیار خوبی برای صادرات خواهد داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha