دکتر علی افروس در نشست وزیر علوم با فناوران خوزستانی که امروز (۱۰ بهمنماه) در پردیس علم و فناوری انرژی اهواز برگزار شد، اظهار کرد: گامهای بسیار خوبی در سطح کلان و در حوزه فناوری در دانشگاه آزاد اسلامی برداشته شد و سال گذشته نیز رویداد عصر امید برگزار شد که در آن دانشگاه آزاد خوزستان جزو سه تیم برتر از نظر کیفیت و کمیت بود.
به گزارش ایسنا، وی افزود: دانشگاه آزاد خوزستان با حدود ۶۷ هزار دانشجو، نقش ۴۳ درصدی در آمار آموزش عالی استان دارد و با دارا بودن یک هزار و ۵۰۰ عضو هیات علمی تمام وقت ۴۲ درصد تعداد اعضای هیات علمی استان را دارد. دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان بیش از ۵۰۰ آزمایشگاه مجهز به امکانات و تجهیزات هایتک را دارا است و با ۱۱ مرکز تحقیقاتی پیشرفته، شش مرکز رشد فعال و ۷۶ شرکت فناور نقش خوبی در حوزه فناوری ایفا کرده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان گفت: حدود ۸۲ درصد ذخایر نفت و یک سوم آبهای سطحی کشور و تولید یک چهارم برق در استان خوزستان است و وجود ۱۰ شرکت فولاد و ۲۱ پتروشیمی بخشی از ظرفیتهای این استان است بنابراین جای پردیس علم و فناوری انرژی خالی بود.
وی افزود: رویکرد دانشگاه در ایجاد رشتههای مهارتی و تغییر برخی رشتهها، منجر به افزایش دانشجو شد.
افروس با اشاره به ایجاد پردیس علم و فناوری انرژی در مجموعه دانشگاه آزاد گفت: با وجود محدودیت در فضای فیزیکی، این ساختمان را در اختیار پارک علم و فناوری قرار دادیم. علاوه بر استقرار شرکتهای بالغ در حوزه انرژی، امیدواریم از شرکتهای وابسته به دانشگاه آزاد نیز حمایت شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان گفت: در حال حاضر، ایجاد سرای نوآوری کشاورزی دزفول، سرای نوآوری شیلات در آبادان و سرای نوآوری صادرات در اروند و سرای سلامت اجتماعی در واحد اهواز در دستور کار است که برخی از این سراها تا پایان امسال و برخی تا پایان ۱۴۰۲ ایجاد خواهند شد.
وی عنوان کرد: احداث دو مرکز رشد در ایذه و آبادان و یک مرکز نوآوری و خلاقیت در شوش از برنامههای سال ۱۴۰۲ است. ساخت ۴۰ برد تخصصی برای شرکت فولاد اکسین در سال ۱۴۰۱ و ساخت آچار هیدرولیکی برای نفت و ساخت چند محصول پروتئینه و ویتامینه برای شیلات نیز از دیگر اقدامات دانشگاه آزاد در حوزه فناوری است.
انتهای پیام
نظرات