• دوشنبه / ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ / ۲۲:۰۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1401111008060
  • خبرنگار : 50300

رئیس دانشگاه آزاد خوزستان خبر داد

ایجاد ۴ سرای نوآوری در برنامه دانشگاه آزاد خوزستان

ایجاد ۴ سرای نوآوری در برنامه دانشگاه آزاد خوزستان

ایسنا/خوزستان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان از برنامه‌ریزی برای ایجاد چهار سرای نوآوری در استان خبر داد.

دکتر علی افروس در نشست وزیر علوم با فناوران خوزستانی که امروز (۱۰ بهمن‌ماه) در پردیس علم و فناوری انرژی اهواز برگزار شد، اظهار کرد: گام‌های بسیار خوبی در سطح کلان و در حوزه فناوری در دانشگاه آزاد اسلامی برداشته شد و سال گذشته نیز رویداد عصر امید برگزار شد که در آن دانشگاه آزاد خوزستان جزو سه تیم برتر از نظر کیفیت و کمیت بود.

به گزارش ایسنا، وی افزود: دانشگاه آزاد خوزستان با حدود ۶۷ هزار دانشجو، نقش ۴۳ درصدی در آمار آموزش عالی استان دارد و با دارا بودن یک هزار و ۵۰۰ عضو هیات علمی تمام وقت ۴۲ درصد تعداد اعضای هیات علمی استان را دارد. دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان بیش از ۵۰۰ آزمایشگاه مجهز به امکانات و تجهیزات هایتک را دارا است و با  ۱۱ مرکز تحقیقاتی پیشرفته، شش مرکز رشد فعال و ۷۶ شرکت فناور نقش خوبی در حوزه فناوری ایفا کرده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان گفت: حدود ۸۲ درصد ذخایر نفت و یک سوم آب‌های سطحی کشور و تولید یک چهارم برق در استان خوزستان است و وجود ۱۰ شرکت فولاد و ۲۱ پتروشیمی بخشی از ظرفیت‌های این استان است بنابراین جای پردیس علم و فناوری انرژی خالی بود.

وی افزود: رویکرد دانشگاه در ایجاد رشته‌های مهارتی و تغییر برخی رشته‌ها، منجر به افزایش دانشجو شد.

افروس با اشاره به ایجاد پردیس علم و فناوری انرژی در مجموعه دانشگاه آزاد گفت: با وجود محدودیت در فضای فیزیکی، این ساختمان را در اختیار پارک علم و فناوری قرار دادیم. علاوه بر استقرار شرکت‌های بالغ در حوزه انرژی، امیدواریم از شرکت‌های وابسته به دانشگاه آزاد نیز حمایت شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان گفت: در حال حاضر، ایجاد سرای نوآوری کشاورزی دزفول، سرای نوآوری شیلات در آبادان و سرای نوآوری صادرات در اروند و سرای سلامت اجتماعی در واحد اهواز در دستور کار است که برخی از این سراها تا پایان امسال و برخی تا پایان ۱۴۰۲ ایجاد خواهند شد.

وی عنوان کرد: احداث دو مرکز رشد در ایذه و آبادان و یک مرکز نوآوری و خلاقیت در شوش از برنامه‌های سال ۱۴۰۲ است. ساخت ۴۰ برد تخصصی برای شرکت فولاد اکسین در سال ۱۴۰۱ و ساخت آچار هیدرولیکی برای نفت و ساخت چند محصول پروتئینه و ویتامینه برای شیلات نیز از دیگر اقدامات دانشگاه آزاد در حوزه فناوری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha