• دوشنبه / ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ / ۲۰:۴۰
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1401111008019
  • خبرنگار : 71523

دلیل مصونیت قضایی هیات هفت‌نفره مولدسازی از زبان خاندوزی

دلیل مصونیت قضایی هیات هفت‌نفره مولدسازی از زبان خاندوزی

وزیر امور اقتصاد و دارایی توضیحاتی را در مورد مصوبه مولدسازی دارایی‌های مازاد دولتی ارائه کرد.

به گزارش ایسنا، سیداحسان خاندوزی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال ایسنا در مورد علت مصونیت قضایی هیات هفت نفره مولدسازی اظهار کرد: طبق تجارب گذشته زمانی که دولت با بخش غیر دولتی وارد تعامل می‌شود باید کار کارشناسی و شفافیت صورت بگیرد که فساد شکل نگیرد. باید پیمانکار از این مطمئن باشد که پروژه‌ای که روی آن کار می‌کند به‌راحتی قابل برگشت نیست و قرار نیست از او گرفته شود. این فرایند به فعالان اقتصادی اطمینان خاطر می‌دهد. بر این اساس ۸۵ میلیون نفر ناظر همه مصوبات هستند.

او از رونمایی یک سامانه قبل از ۲۲بهمن‌ خبر داد و افزود: این سامانه قبل از ۲۲ بهمن‌ماه رونمایی می‌شود و همه مردم می‌توانند در مورد تک‌تک مصوبات مولدسازی اظهار نظر کنند.

وزیر اقتصاد با تاکید بر اینکه سال‌های سال است که پروژه‌های عمرانی در کشور عقب افتاده است، عنوان کرد: در مقابل تعداد زیادی دارایی وجود دارد که بی‌استفاده مانده است. این مصوبه کمک می‌کند که پروژه‌های عمرانی دستگاه‌ها اجرایی شود حتی اگر یک نفر یک تکه طلای بی‌استفاده در خانه خود داشته باشد سعی می‌کند آن را تبدیل به چیزی کند که سودآور باشد.

به بی‌اعتمادی بین دولت و بخش خصوصی دامن نزنید

خاندوزی در ادامه با اشاره به کسری بودجه عنوان کرد: در کشوری که دولت با کسری بودجه مواجه است همه توقع دارند حقوق‌ها افزایش یابد اما نرخ مالیات کاهشی باشد اما تا زمانی که سود به جیب تولیدکننده و صادرکننده نرود چرخ اقتصاد نمی‌چرخد.

وی با تاکید بر اینکه نباید به بی‌اعتمادی دولت و بخش خصوصی دامن زد، اظهار کرد: دولت به این نتیجه رسیده است که با تاکید بر شفافیت باید جلوی فساد گرفته شود.

وزیر اقتصاد همچنین با اشاره به اصرار برخی از دستگاه‌ها بر مصوبات خودشان عنوان کرد: اگر مانند ماجرای خودرو نهادی روی مصوبات خود اصرار کند دچار مشکل می‌شویم اگر هم قرار است مصوبه‌ای اجرا یا اجرای آن متوقف شود باید زمان آن به صورت شفاف اعلام شود.

اخذ تعهد ارزی سیاست درستی است

خاندوزی در ادامه با تاکید بر اینکه اخذ تعهد ارزی در شرایط تحریم سیاست درستی است، اظهار کرد: توقع می‌رود صادرکننده ارز خود را برگرداند و این موضوع باید از صادرکنندگان دولتی آغاز شود. حتی تعهد صادرکنندگان نفتی که اطلاعات آنها به دلیل تحریم محرمانه است باید نزد بانک مرکزی مشخص باشد. تولیدکنندگان و صادرکنندگان نباید به انتظارات تورمی دامن بزنند زیرا همین موضوع باعث گران شدن مواد اولیه حوزه خودشان می‌شود.

او ادامه داد: مصلحت همه ما در ثبات اقتصاد کلان است و توقع ما از تولیدکنندگان و صادرکنندگان این است که از ارز رسمی کشور حمایت کنند و فقط منفعت صنف خودشان را نبینند.

باید نرخ سود بانکی شفاف باشد

وزیر اقتصاد در ادامه با بیان اینکه موضوع نرخ سود بانکی جدی است، عنوان کرد: تنگنای اعتباری به جهت سیاست کنترل تورم بانک مرکزی طبیعی است. در عین حال نباید در شبکه بانکی بی‌قاعدگی وجود داشته باشد. اگر نرخ سود بانکی ۱۸ درصد است بانک‌ها نباید نرخ‌شکنی کرده و از این میزان بالاتر بروند.

خاندوزی ادامه داد: این گلایه از سوی بانک‌های دولتی مطرح شده است که از آنجا که ضابطه را رعایت می‌کنند سرمایه از این بانک‌ها بیرون می‌رود. زیرا بانک‌های دیگر بیشتر از بانک‌های دولتی سود پرداخت می‌کنند. بانک‌های بدحساب نباید به خط‌شکن بد تبدیل شوند. اگر بانک مرکزی در نظارت خود چاره نکند شاهد افزایش هزینه‌های تولیدکننده خواهیم بود و این موضوع به ناترازی بانک‌ها اضافه می‌کند. نباید بانک‌ها و موسسات هر جور که می‌خواهند با تولیدکنندگان و مردم رفتار کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۱۱-۱۰ ۲۱:۱۱

مولد خواری…مولد سوزی…و البته همه به همراهی یک سامانه!

avatar
۱۴۰۱-۱۱-۱۰ ۲۱:۱۷

آقای خاندوزی بورس را درست کنید

avatar
۱۴۰۱-۱۱-۱۱ ۰۰:۳۱

توضیح آقای خاندوزی در مورد مصونیت از پیگرد قضایی بسیار شفاف و گویا است ! خریدار ( پیمانکار ) باید مطمئن باشد که خریدش ( پروژه ) قابل برگشت ، نیست حتی اگر در آن تخلفی رخ داده باشد ! چون قابل پیگرد قضایی نیست !!! مانند نی شکر هفت تپه و یا کشتارگاه صنعتی مغان ...

avatar
۱۴۰۱-۱۱-۱۱ ۰۲:۲۸

. فکر کنم تو ایران نیستی وخصوصی سازی واهمه فساد را خبر نداری آخه بخش خصوصی واقعی باید خودش مولد باشه نه وارث ثروت ملی ذات خصوصی منافعش نه دغدغه ملی حاصل گوشت دست گربه دادنه وسپس تولید نارضایتی بابا بی خیال

avatar

چک برگشتی شده.خب موجودی که کامل شد .پاس میشود.حق ندارد هیچ مسولی هم بانکی. و هم قضایی حساب مشتریان بانک را مسدود کنند..به خداوندی خدا قسم...استان یزد.. ملت خودشان مشکلات اقتصادی دارند. دیگر شماها اگر کمکشان نمیکنید.حداقل به مشکلات مردم دیگر نیفزایید.

avatar
۱۴۰۱-۱۱-۱۱ ۰۸:۵۴

اگر واگذاری طبق قوانین و مقررات صورت بگیره خب چه با مصونیت چه بی مصونیت قابلیت پیگیرد قضایی نداره!؟ اما اگر واگذاری ها به اعوان و انصار صورت گرفت آنهم بدون رعایت قانون چی!؟!! مضافاً اینکه این مصونیت ناظر به عدم تعقیب اشخاص هست که در قالب هیات اقدام به واگذاری کرده اند نه ناظر به عدم تعقیب قضایی نحوه واگذاری نهایت برای چون تو ضمانت اجرای حقوقی یا کیفری در نظر نمی گیرند نه اینکه عملت قابلیت ابطال نداشته باشه

avatar
۱۴۰۱-۱۱-۱۱ ۰۹:۱۹

یک کاپیتولاسیون دولتی دارند درست می کنند که زیرش هر اتفاقی افتاد کسی نتواند اعتراض کنند .

avatar
۱۴۰۱-۱۱-۱۱ ۰۹:۳۴

این نیز بگذرد وبعد از بی نتیجه بودن و رانت ایجاد شده با سکوت بگذرد .خوش باشید

avatar
۱۴۰۱-۱۱-۱۱ ۰۹:۳۶

سالهاست این حرفها را می‌شنویم فقط در حد حرف تا جایی که دلار 7 تومنی شده چهل و چهار هزار تومان و گوشت صد تومنی شده سیصدو بیست هزار تومان...

avatar
۱۴۰۱-۱۱-۱۲ ۰۰:۲۰

مسابقه .....است .جای خالی را پر کنید 😉.