• شنبه / ۸ بهمن ۱۴۰۱ / ۲۲:۳۸
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1401110806199

شرکت کنندگان در مسابقات قرآن، فعالیت پژوهشی کنند

شرکت کنندگان در مسابقات قرآن، فعالیت پژوهشی کنند

ایسنا/قم یکی از شرکت کنندگان بخش نهایی مسابقات قرآن کشور در بخش معارفی بر لزوم افزایش فعالیت های پژوهشی در این رقابت ها تاکید کرد.

رحیم عنایت زاده، از متسابقین و برگزیدگان بخش نهایی مسابقات قرآن و عترت اوقاف است که بخش نهایی آن در قم برگزار می شود.

وی در گفتگو با ایسنا گفت: بنده متولد ۱۳۵۱ شهر جوشقان قالی از توابع کاشان، دبیر آموزش و پرورش ناحیه ۲ اصفهان هستم.،۳۱ سال سابقه تدریس ،۲۴ سال سابقه سرگروهی عربی و معارف دارم. همچنین ویراستار کتب عربی متوسطه اول وابسته به انتشارات خیلی سبز، هستم.

وی افزود:  بنده مُدرّس دوره های ضمن خدمت فرهنگیان استان اصفهان،مولف دو کتاب کمک آموزشی عربی هستم. فوق لیسانس رشته زبان و ادبیات فارسی هستم.

وی در خصوص امتیازات و موفقیت های خود در رشته های معارفی در سطح کشور گفت: احراز رتبه اول در سال چهارم دبیرستان انگیزه ای شد تا با انتخاب رشته دینی و عربی،زمینه آشنایی بیشتر با نهج البلاغه مهیّا شود.

وی بیان کرد: فرهنگ خانوادگی مبتنی بر رعایت و الزام اصول و مبادی اخلاقی، بهترین مُساعد من در فرایند بهره مندی از کلام وزین علوی، بوده و خواهد بود.

عنایت زاده بیان کرد: از طریق عادت و فرهنگ شدن نهج البلاغه خوانی در حضور فرزندان و مهمتر از آن اینکه مفاهیم عالیه علوی در عمل و کردار والدین و دیگر بزرگان، متجلّی شود.

وی گفت: تبلیغات گسترده مربیان و مسئولان تعلیم و تربیت را می طلبد، متاسفانه مطالعه کتاب نهج البلاغه و مهمتر از آن، عمل به محتوای اخلاقی و عرفانی آن در سطح جامعه، کمرنگ است و اگر بخواهیم بهترین معیار در توجه یا عدم توجه مردم به نهج البلاغه را معرفی کنیم، باید به هماهنگی و تطابق قول و فعل اشاره کنیم.

این فعال قرآنی و معارفی بیان کرد: خوشبختانه در سطح جامعه موسساتی تحت عنوان خانه نهج البلاغه به صورت محدود تشکیل شده و در مراکز آموزشی و فرهنگی،با برگزاری مسابقات، توفیق مطالعه این کتاب ارزشمند، فراهم شده است. البته باید اقدامات، تحقیقات و نیاز سنجی جدّی حوزه و دانشگاه ،بیشتر شود.

وی افزود: مطالعه مقرون به عمل قرآن، نهج البلاغه و ..‌.،باعث تقویت روح حقیقت جوئی و حق گرایی و بالتّبع گرایش آحاد جامعه به تکامل روحی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی می شود.

وی در خصوص برگزاری مسابقات قرآن کشور بیان کرد: با تقدیر از برگزار کنندگان مسابقات قرآن کریم به نظرم در کنار برگزاری مسابقات کتبی_حضوری و آنلاین_ از متسابقین خواسته شود درباره موضوعات پیشنهادی ارائه شده، مقاله ای تدوین کنند.

وی در خصوص راهکار این امر گفت: تبلیغات و فراخوان های مسابقات معارفی نسبت به مسابقات حفظ و قرائت قرآن خیلی محدود است، شایسته است این مهم، در جذب و تشویق حداکثری، محقّق شود. این مسابقات در سطح بسیار بالایی برگزار می شود و باید فعالیت های قرآنی در این حوزه توسعه یابد.

وی در پایان بیان کرد: راهکار دوم آن است که حضور، شرکت، احراز رتبه و تقدیرنامه ها، یکی از معیارهای پذیرش و گزینش افراد در ادارات و سازمان های خصوصی و دولتی، عنوان و معرفی شود.

گفتنی است، گفتنی است، چهل و پنجمین دوره مسابقات کشوری قرآن کریم در بخش معارف قرآن کریم، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه به میزبانی شهر مقدس قم از هشتم تا یازدهم ۱۴۰۱ در سالن همایش امامزاده شاه سید علی علیه السلام در حال برگزاری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha