رحمان محمودی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: مصرف کل گاز در استان طی ۲۴ ساعت گذشته، چهار میلیون و ۵۹۶ هزار و ۹۸۷ مترمکب بوده که نسبت به روز ماقبل آن ۱.۶ درصد کاهش داشته است.
وی با بیان اینکه مصرف ۲۴ ساعت گذشته، نسبت به روز مشابه در سال قبل پنج درصد افزایش را نشان میدهد، تصریح کرد: شرایط تامین گاز در وضعیت پایدار قرار دارد، اما رعایت صرفه جویی از سوی مردم ضروری است.
مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی بیان کرد: هنوز تصمیمی برای برداشتن محدودیت صنایع اخذ نشده و روال هفتههای قبل ادامه دارد و برداشتن محدودیتها منوط به صرفه جویی در مصرف است.
وی افزود: حداقل فشار شبکه گاز باید در شرایط عادی ۴۰۰ پی اس آی باشد، اما با تلاش شبانه روزی همکاران شرکت گاز استان و تعویض به موقع فیلتر در برخی شهرها به زیر ۵۰ پی اس آی نیز رسید اما قطع نشد.
محمودی با اشاره به بهره مندی ۱۰۰ درصدی جمعیت شهری و بیش از ۹۹.۵ درصد جمعیت روستایی استان از نعمت گاز طبیعی، تصریح کرد: تقویت خط انتقال گاز از ضروریات است که براین اساس شرکت ملی گاز ایران موافقت اولیه خود را با اجرای خط انتقال گاز از زابل به سربیشه اعلام کرده است.
وی با بیان اینکه امید است مصوبه نهایی از سوی وزیر نفت نیز ابلاغ شود، اظهار کرد: طول این خط انتقال ۳۰۰ کیلومتر است که از زابل تا نهبندان ۱۷۰ کیلومتر و از نهبندان تا سربیشه ۱۳۰ کیلومتر است که در صورت اجراشدن آن مشکل تامین گاز حل خواهند شد.
مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی با اشاره به برآورد حدود ۴ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اجرای خط انتقال گاز از سیستان و بلوچستان به خراسان جنوبی، خاطرنشان کرد: در حال حاضر گاز خراسان جنوبی از سمت خراسان رضوی تامین میشود.
انتهای پیام
نظرات