• دوشنبه / ۳ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۶:۳۱
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1401110302288
  • خبرنگار : 71234

حسینی کیا: جذب سرمایه گذار برای احداث نیروگاه های جدید و کاهش مصرف مازوت ضروری است

حسینی کیا: جذب سرمایه گذار برای احداث نیروگاه های جدید و کاهش مصرف مازوت ضروری است

یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی بر لزوم جذب سرمایه گذار جهت احداث نیروگاه های جدید و خروج نیروگاه های بخاری در راستای کاهش مصرف مازوت تاکید کرد.

جواد حسینی کیا در گفت وگو با ایسنا درباره لزوم افزایش بودجه صنعت برق در بودجه ۱۴۰۲ در راستای افتتاح نیروگاه جدید و خروج نیروگاه های بخاری برای کاهش مصرف مازوت در کشور گفت: یکی از راهکارهای جبران ناترازی گاز افزایش تولید با ساخت و توسعه نیروگاه‌هاست؛ وزارت نیرو بخشی از این کار را انجام می‌دهد اما واقعیت این است که اعتبار به این اندازه وجود ندارد که با آن نیروگاه جدید ساخته شود از این رو باید برای جذب سرمایه گذار در این حوزه تلاش صورت گیرد.

وی راهکار نجات صنایع زیان‌ده برق را بروزرسانی، تکمیل زنجیره و همکاری با شرکت های بزرگ تر برای انجام کارهای تحولی عنوان کرد.

حسینی کیا با اشاره به مصرف سوخت مایع در نیروگاه های حرارتی، تحویل ندادن سوخت پاک به نیروگاه ها را ناشی از ناترازی گاز بیان کرد و گفت: برای رفع مشکل ناترازی گاز به ۸۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری احتیاج بود اما این سرمایه گذاری صورت نگرفته و دولت به دنبال سرمایه گذاری برای حل مشکل ناترازی گاز است.

وی درباره اینکه چرا وزارت نفت سوخت گاز به نیروگاه ها برای مقابله با آلودگی ناشی از مصرف سوخت مایع نمی دهد، گفت: وزارت نفت نمی‌تواند به نیروگاه‌ها گاز به جای سوخت مایع دهد که آن هم به دلیل کمبود گاز است.

این نماینده مجلس ادامه داد: واقعیت این است که با فرارسیدن فصل سرد سال میزان مصرف در حوزه خانگی افزایش یافته و میزان تقاضا از میزان عرضه پیشی می گیرد این امر سبب می شود تا با ناترازی در حوزه گاز مواجه شویم لذا برای جلوگیری از خاموشی بخش خانگی ناچار هستیم در نیروگاه ها از سوخت جایگزین استفاده کنیم.

وی بر ضرورت گام برداشتن در مسیر بهینه سازی مصرف و تصفیه سوخت مازت مصرفی در نیروگاه ها تاکید کرد و گفت: دولت به دنبال سرمایه گذاری برای حل مشکل ناترازی گاز است که بخشی از کار بر عهده دولت در راستای تکمیل زنجیره، سرمایه گذاری و فاینانس است.

حسینی کیا خاطرنشان کرد: برنامه ریزی برای بهینه سازی مصرف در بخش خانگی و حتی صنایع از اهمیت بالایی برخوردار است و استفاده از تجهیزات نوین می تواند میزان مصرف انرژی در بخش صنعت را کاهش دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha