• دوشنبه / ۳ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۲:۴۰
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1401110302080

استاندار فارس مطرح کرد:

لزوم پرداختن به مهاجرت افراد تحصیلکرده

لزوم پرداختن به مهاجرت افراد تحصیلکرده

ایسنا/فارس استاندار فارس با اشاره به موضوع مهاجرت افراد تحصیلکرده در رشته‌های مختلف به ویژه حوزه سلامت، لزوم ورود به این مبحث با هدف یافتن چرایی و ایجاد بسترهایی برای ممانعت از خروج سرمایه انسانی را متذکر شد.

دکتر محمدهادی ایمانیه در دومین جلسه فرهنگستان علوم پزشکی جنوب کشور با اشاره به پدیده‌ی مهاجرت، گفت: با روند فعلی، آینده برای این حوزه نگران کننده است.

به گزارش ایسنا به نقل از استانداری فارس، ایمانیه گفت: جلوگیری از مهاجرت و ساماندهی این موضوع مستلزم همراهی، همکاری و هم‌افزایی دستگاه‌های مسئول برای بررسی چرایی این موضوع است. باید با جدیت این مسیر را به پایان برسانیم و در صورت لزوم از همراهی نمایندگان مجلس نیز استفاده کنیم.

ایمانیه همچنین با بیان اینکه فرهنگستان علوم پزشکی جنوب کشور باید بیش از قبل در ارائه پیشنهادات و طرح‌های جامع پیرامون اداره سلامت کشور نقش داشته باشد، بر ضرورت اعلام نظر کارشناسی برای تدوین برنامه هفتم توسعه تاکید کرد.

استاندار فارس خاطرنشان کرد: در صورتیکه این فرهنگستان بتواند چند مورد خاص را بررسی کرده و برای تدوین در برنامه هفتم توسعه کشور ارائه کند؛ به مدت پنج سال می‌توانیم از مزایای آن در حوزه سلامت کشور استفاده کنیم.

عضو فرهنگستان علوم پزشکی جنوب کشور با بیان اینکه جذابیت در برخی از رشته های پزشکی کم شده است، گفت: میزان علاقه دانشجویان به یادگیری و کیفیت آموزش ارائه شده، نیز دو موضوع دیگریست که باید در این زمینه به صورت جدی ورود کرد.

ایمانیه با بیان اینکه افزایش تعداد پزشکان در برخی مناطق باعث کمبود پزشک در سایر نقاط می شود، گفت: چنین روندی موجب افزایش سهمیه‌ها و وسیع‌تر شدن گستره‌ ورود به علوم پزشکی در کشور خواهد شد، در صورتی که این موضوع یک دور باطل است.

نقش فرهنگستان علوم پزشکی در ارتقاء سلامت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز هم بر نقش فرهنگستان علوم پزشکی جنوب کشور در همفکری برای ارتقای سلامت جامعه تاکید و از تلاش و فعالیت های اعضای فرهنگستان علوم پزشکی واحد جنوب کشور به ویژه دکتر «کامران باقری لنکرانی» رئیس مرکز تحقیقات سیاستگذاری سلامت در فرهنگستان علوم پزشکی واحد جنوب کشور قدردانی کرد.

دکتر سید وحید حسینی افزایش امید به زندگی در کشور را از دستاوردهای مهم نظام جمهوری اسلامی دانست و گفت: پس از انقلاب شکوهمند اسلامی در کشور شاهد دستاوردهای ارزنده ای در حوزه بهداشت، درمان و آموزش بوده ایم و باید با عزم جدی و تلاش مضاعف برای رفع نواقص و تکامل دستاوردها کوشش شود.

او با بیان اینکه مجموعه فعالیت های انجام شده از ۴۰ سال گذشته نشان از رشد تمامی حوزه ها در کشور دارد که مایه سربلندی نظام جمهوری اسلامی است، اظهار کرد: در حال حاضر یکی از موضوعات مهم در سلامت خانواده، اهمیت مضاعف بخشیدن به تعالی خانواده و جوانی جمعیت است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تاکید بر افزایش نظارت دستگاه‌های قانون گذار در راستای رفع چالش‌های موجود به ویژه در حوزه سلامت، نقش فرهنگستان علوم پزشکی را یک نهاد کمک کننده فکری به مجموعه قانونگذاری و اجرایی کشور عنوان کرد.

نقش موثر فرهنگستان علوم پزشکی در ایجاد انگیزه و نشاط علمی نسل جوان

رئیس مرکز تحقیقات سیاستگذاری سلامت نیز در این نشست با بیان اینکه فرهنگستان علوم پزشکی در راستای رصد، آینده پژوهی و کمک به پیشرفت و تعالی علم و فرهنگ‌سازی کشور تلاش می‌کند، گفت: فرهنگستان علوم پزشکی واحد جنوب نیز در راستای تقویت تفکر نظریه پردازی و پشتیبانی نظام سلامت در حال فعالیت است.

دکتر کامران باقری‌لنکرانی ضمن معرفی پیشینه و مراحل آغاز به کار و فعالیت های این فرهنگستان افزود: هدف فرهنگستان ها توجه به آینده ای سالم تر برای همه، نه تنها برای انسان ها، بلکه برای تمام موجودات با بهره مندی از تفکر «انسان سالم، محیط زیست سالم» است.

او ابراز امیدواری کرد تا فعالیت‌های فرهنگستان علوم پزشکی و برگزاری چنین نشست‌ها و همایش‌هایی پیرامون موارد مطرح شده در این نشست بتواند موجب ایجاد انگیزه و نشاط علمی نسل جوان و موثر باشد.

دکتر ایرج نبی‌پور؛ عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی نیز در این نشست به ارایه توضیحاتی پیرامون موضوعاتی نظیر تغییرات نوع فرهنگستان‌ها، مهاجرت نخبگان، مراحل توسعه علوم در کشورهای جهان اول، اقتصاد دانش بنیان با تاکید بر بهره وری از نیروی جوان، سلامت دیجیتال، پزشکی از راه دور و هوش مصنوعی پرداخت و دکتر «جعفر حسن زاده» نیز دیگر سخنران این نشست بود که پیرامون پروژه طب متعالی و مبانی نظری کمک کننده و نگاه نظریه پردازانه در علوم طب و مبانی فلسفی طب متعالی مواردی مطرح کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha