دکتر ابراهیم نجفی کانی شامگاه 28 دی با اعلام این خبر اظهار کرد: این آزمایشگاه به عنوان یکی از زیر مجموعه های آزمایشگاه مرکزیدانشگاه سمنان آغاز به کار کرده و آماده خدمت رسانی به جامعه، صنعت و نیز متقاضیان دولتی و خصوصی و حوزه های آموزشی و دانشجویان است .
وی با بیان اینکه دانشکده مهندسی نفت دانشگاه سمنان با توجه به رسالت خود در راستای آموزش و پژوهش، توانسته است با تاسیس فاز اول آزمایشگاههای تخصصی مهندسی نفت در دانشگاه گام اساسی در راستای رسیدن به اهداف خود بردارد افزود : یکی از اهداف اصلی این آزمایشگاه اخذ تاییدیه آزمایشگاه آکرودیته وزارت نفت به عنوان "آزمایشگاه مرجع خواص سنگ و سیال مخزن" در صنایع بالادستی نفت و خدمت رسانی به صنعت است .
وی یادآوری کرد: بر اساس اعلام نیاز شرکت پالایش و بخش فرآورده های نفتی استان و نیز کمیته قاچاق استانداری سمنان مبنی بر ایجاد آزمایشگاه مرجع فرآورده های نفتی فاز سوم آزمایشگاه های مهندسی نفت در دانشکده مهندسی نفت برنامه ریزی شده و برای ایجاد این آزمایشگاه سرمایه ای بالغ بر 45 میلیارد ریال مورد نیاز است که تاکنون 5 میلیارد ریال آن محقق شده است .
مدیر گروه مهندسی نفت دانشکده مهندسی شیمی ، نفت و گاز دانشگاه سمنان نیز گفت: بخشی از اقدامات مورد نیاز و تجهیزات لازم برای راه اندازی فاز دوم آزمایشگاه تخصصی نفت با بودجه ای بالغ بر 30 میلیارد ریال در سنوات قبلی انجام شده است.
دکتر محمد حسین صابری ادامه داد: با تکمیل تجهیزات ضروری باقیمانده به زودی امکان راه اندازی فاز دوم این آزمایشگاه نیز فراهم خواهد شد.
این عضو هیات علمی دانشگاه سمنان افزود : با تکمیل فاز دوم، آزمایشگاه های مهندسی نفت دانشگاه سمنان می توانند کلیه آزمون ها و خدمات مورد نیاز در صنایع بالادستی صنعت نفت را به عنوان یک پیمانکار مطرح و دارای تجهیزات پیشرفته به انجام رسانند.
انتهای پیام
نظرات