رامین مارامایی در گفتگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره ملی تقریب مذاهب اسلامی به همت خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) اظهار کرد: نیاز جامعه امروز ما بهویژه استان گلستان که بهعنوان رنگینکمان اقوام و مذاهب شناخته میشود تقریب مذاهب است و به لطف الهی این امر با یک برنامهریزی هدفمند در قالب جشنواره رسانهای نمایان شده است.
وی تقریب مذاهب را یک حرکت امیدبخش و قدمی استوار برای تقریب هرچه بیشتر دانست و افزود: خوشبختانه این جشنواره رسانهای در قدم آغازین خود افقی روشنی را ترسیم کرد و توانست ارزشهای نهفته در این حوزه را کشف و راه را برای معرفی بیشتر استعدادها هموار کند.
برگزیده نخستین جشنواره ملی رسانهای تقریب مذاهب اسلامی، هدف دشمنان و معاندان اسلام و انقلاب اسلامی را ایجاد فاصله بین مسلمانان و اقوام و مذاهب دانست و یادآور شد: دشمنان برای نیل به اهداف خود دست به هر کاری میزنند، آنها وقتی از راه تحریمها و فشارها علیه ملت ایران عاجز ماندند چاره کار را اختلاف در بین اقوام و مذاهب دیدند و برای رسیدن به این هدف از ابزار رسانه استفاده کنند.
رسانهها باید طلایهدار وحدت و تقریب باشند
مارامایی با بیان اینکه امروز رسانهها باید طلایهدار وحدت و تقریب باشند، بیان کرد: رسانهها باید بهطور مستمر اهمیت و نقش تقریب مذاهب را در استانهای تقریبی برجسته نشان دهند و توطئههای دشمنان انقلاب و اسلام را خنثی کنند.
وی با بیان اینکه امروز غفلت رسانهها از تقریب مساوی با نفوذ دشمنان در بین اقوام و مذاهب و بهتبع آن ایجاد شکاف و اختلاف بین مذاهب اسلامی است، خاطرنشان کرد: استان گلستان رنگینکمان اقوام و مذاهب است و رسانههای استان همیشه باید هوشیار و بیدار بوده و هر فتنه و اختلاف را در نطفه خفه کنند و مجال حرکت به بدخواهان اسلام و انقلاب ندهند.
برگزیده نخستین جشنواره ملی رسانهای تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به اینکه رسانهها همواره باید مدافع آرمانهای امام راحل و رهنمودهای مقام معظم رهبری باشند و مکتب شهید سلیمانی که خود مدافع وحدت بوده را زنده نگه دارند، تأکید کرد: با توجه به تلاش دشمنان و معاندین علیه جمهوری اسلامی، رسالت سنگینی بر دوش رسانهها قرار دارد و به لطف الهی، استان گلستان در همه مراحل به برکت اطلاعرسانی بهموقع رسانهها از همه فتنهها سربلند بیرون آمده و در کشور زبانزد است.
مارامایی با بیان اینکه اصحاب رسانه در قبال وحدت و تقریب بار سنگینی بر دوش دارند چراکه اکنون جنگ رسانه است، تصریح کرد: رسانهها باید در مقابل توطئهها و فریبهای دشمنان در حوزه تقریب آماده باشند، در واقع اصحاب رسانه باید آموزشهای لازم تقریبی بین مذاهب را کسب کنند و با موضوعات مربوط به این حوزه آشنا باشند.
وی بر ضرورت تعامل سازنده رسانهها با اقوام و مذاهب تأکید کرد و ابراز داشت: رسانهها ابتدا باید خود نگاه تقریبی داشته باشند تا بتوانند در این حوزه مثمر ثمر باشند و بهگونهای عمل کنند تا اقوام مختلف آنها را حامی و دلسوز خود بدانند و درصدد رفع موانع آنها گام بردارند.
برگزیده نخستین جشنواره ملی رسانهای تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به اینکه جشنواره تقریب مذاهب میتواند ابعاد مختلف تقریب را تبیین کند و ابهامات و غبار موجود در جامعه را از بین ببرد، این جشنوارههای رسانهای بهانهای برای بیان و نگارش بسیاری از حقایق و ناگفتهها بیان شود .
مارامایی متذکر شد: تا زمانی که اقوام و مذاهب به بهانههایی مانند این جشنوارههای رسانهای کنار هم جمع نشوند شناخت عمیقی از یکدیگر پیدا نمیکنند، چنین همایشهایی باید در فصول مختلف برگزار شود تا فرهنگ تقریب در جامعه نهادینه شود و این اهمیت موضوع را دوچندان میکند.
انتهای پیام
نظرات