دکترمحمد جعفری صبح امروز ۲۸ دی ماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بیش از ۶۰ درصد از جمعیت استان کرمان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارد و ماهیانه بالای ۱۰۰ میلیارد تومان گردش مالی با موسسات درمانی برای خرید خدمات داریم و وضعیت پرداخت مطالبات به مراکز درمانی استان کرمان بهروز است.
وی افزود: صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج اخیرا در سازمان بیمه سلامت راه اندازی شده و هرکس دچار یکی از بیماری های خاص و صعب العلاج باشد به عنوان مثال سرطان، تالاسمی، پیوند اعظاء، دیالیز، اس ام ای و انواع بیماری های متابولیک، پروانه ای و ...؛ که شامل بیش از ۱۰۷ بیماری است، میتوانند در سامانه بیمه سلامت Bimehsalamatiranian.ir در قسمت درخواست حمایت ثبت نام کرده و مورد حمایت مالی در قالب صندوق صعب العلاج قرار بگیرد.
جعفری بیان کرد: هر فرد ایرانی که دارای بیمه و یا بدون بیمه باشد و با هر پوشش بیمه ای، می تواند در صندوق خاص و صعب العلاج ثبت نام کند و در صورتی که اطلاعات افراد قبلا در سامانه بیماری های نادر وزارت بهداشت وارد شده باشد، به صورت خودکار به این صندوق متصل می شود.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان گفت: در کنار کد ملی بیمار، نشان بیماری خاص درج می شود و بعد از آن هر جا برای درمان مراجعه کند، به صورت خودکار از تخفیف های ویژه صندوق حمایت برخوردار می شود و بیشترین نوع استفاده مردم از خدمات این صندوق چه در ویزیت، دارو و خدمات پاراکلینیک به صورت خودکار و نامحسوس است.
وی اظهار کرد: اگر بیماری ثبت نام نکرده باشد، پزشک متخصص ما براساس مدارک بیمار می تواند نشان ویژه بیماری خاص و صعب العلاج را برایش ثبت کند.
جعفری بیان کرد: عمده خدمات اعم از ویزیت، دارو، خدمات پاراکلینیک و خدمات بستری برای این ۱۰۷ بیماری شناسائی شده تقریبا دارد رایگان می شود و یا مبلغ خیلی جزئی را بیماران پرداخت می کنند.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان تصریح کرد: بیماران SME سالیانه باید شش آمپول "اسپینرازا" تزریق کنند که هزینه هر عدد آمپول ۸۰ میلیون تومان است این دارو تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته است. ضمن اینکه ۳۲ نفر در استان کرمان به این بیماری مبتلا هستند.
وی در پایان بیان کرد: ۵۲۰۰ نفر بیمار صعب العلاج در استان کرمان تاکنون ثبت نشان شده و از خدمات استفاده می کنند که البته تعداد بیماران خاص و صعب العلاج در استان بیش از این است.
انتهای پیام
نظرات