• چهارشنبه / ۲۸ دی ۱۴۰۱ / ۰۹:۲۵
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1401102819157
  • خبرنگار : 71541

سفرهای دریایی بوشهر-قطر به کجا رسید؟

سفرهای دریایی بوشهر-قطر به کجا رسید؟

پس از اینکه امکان سفرهای بوشهر-قطر برای جام‌جهانی فراهم نشد، اکنون مسئولان سازمان بنادر و دریانوردی خبر می‌دهند که پایانه دریایی بوشهر با انجام تعمیرات اساسی، برای اسفندماه سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گزارش ایسنا، از زمستان سال گذشته، موضوع مذاکره برای راه‌اندازی خط کشتیرانی دوحه برای مسابقات جام جهانی مطرح شد، اما در فاصله کمتر از دو هفته مانده به بازی‌های جام جهانی، اعلام شد که دولت قطر امکان پهلو گرفتن  شناورهای ایرانی را ندارد و به همین دلیل سفرهای دریایی ایران برای جام‌جهانی قطر لغو و به بعد از جام جهانی موکول شده است.

در این راستا مهدی فرمهینی فراهانی -سرپرست اداره کل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی- درباره اینکه وضعیت سفر از بوشهر به قطر به کجا رسیده، به ایسنا توضیح داد: زیرساخت‌های ما آماده است اما کشتیرانی باید اعلام آمادگی کند که در این خط، شناورهایی را فراهم کند که تا کنون هنوز اتفاق خاصی نیفتاده است.

پایانه مسافری بین‌المللی بندر بوشهر در حال تکمیل است

همچنین محمد شکیبی‌نسب -مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر- در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه پایانه مسافری بین‌المللی بندر بوشهر در حال تکمیل است، گفت: ما این پایانه را از شرکت والفجر گرفتیم تا بخش سالن پایانه مسافری را برای جام جهانی آماده بهره‌برداری کنیم، زیرا بیش از ۱۰ سال است که فعالیت‌های بین‌المللی در این پایانه انجام نشده و نیاز بود کارهای اساسی در این بخش انجام شود.

وی ادامه داد: بنابراین یک سری تعمیرات انجام شد و فاز اول آن، تا آبان ماه سال جاری قابل بهره‌برداری بود و حتی کشتی هم برای مسیر بوشهر به قطر آماده شد؛ اما دولت قطر نهایتا به‌دلیل کمبود هتل و پهلوگیری کشتی‌های کروز در بندر دوحه به‌عنوان محل اقامت مسافران، اعلام کرد که امکان تردد شناور به این بندر وجود ندارد.

مدیر بنادر و دریانوردی استان بوشهر اظهار کرد: بعد از جام جهانی که امکان سفر از بوشهر به قطر فراهم نشد، امکاناتی که در این پایانه تدارک دیده بودیم را جمع‌آوری کردیم و سراغ تعمیرات اساسی پایانه مسافری رفتیم تا برای ترددهای بین‌المللی وجهه مناسبی داشته باشد. قراردادی که برای تعمیرات داریم، ۱۸ ماهه و تا اردیبهشت ۱۴۰۳ است، البته تا کنون ۳۱ درصد پیشرفت فیزیکی داشتیم و برنامه‌ داریم این پایانه تا اسفند سال آینده به بهره‌برداری برسد.

شکیبی‌نسب با بیان اینکه مذاکراتی برای حضور کشتی‌های بخش خصوصی انجام شده و وزارت میراث‌فرهنگی هم به‌عنوان متولی گردشگری اقدامات لازم را انجام شده است، گفت: مسیر سفرهای دریایی از این اسکه به کشورهای حوزه خلیج فارس است و می‌توانیم شناورهایی با عمق هفت متر و و طول ۱۴۵ متر را پذیرش کنیم؛ البته پیش‌بینی می‌کنیم که بیشترین مراودات را با قطر داشته باشیم.

وی درباره استقبال از خط دریایی بوشهر-قطر توضیح داد: قطری‌ها به لحاظ قومیتی که با مردم استان فارس و بوشهر دارند، راغب هستند از ظرفیت‌های گردشگری ایران استفاده کنند و در جلساتی که داشتیم، مطرح کردند که حتی می‌خواهند با خودروی خودشان در ایران گردش کنند؛ همچنین پیش از این گمرک ورود خودروهای با ظرفیت بیش از ۲۵۰۰ سی‌سی‌ را قبول نمی‌کرد، اما اکنون برای ورود این خودروها هم مجوز گرفتند؛ بنابراین حتما قطری‌های استقبال می‌کنند که با راه‌اندازی این خط دریایی، از استان‌های ایران بازدید کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha