• چهارشنبه / ۲۸ دی ۱۴۰۱ / ۰۸:۵۵
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1401102819128

با حضور آیت الله سعیدی؛

شورای توسعه فرهنگ قرآنی در قم تشکیل جلسه داد

شورای توسعه فرهنگ قرآنی در قم تشکیل جلسه داد

ایسنا/قم نشست شورای توسعه فرهنگ قرآنی استان قم با حضور جمعی از مدیران و فعالان مؤسسات قرآنی استان قم پیرامون فعالیت های قرآنی استان برگزار شد.

نشست شورای توسعه فرهنگ قرآنی استان قم عصرگاه گذشته با حضور آیت الله سیدمحمد سعیدی و جمعی از مدیران و فعالان قرآنی استان قم امروز در سالن محراب حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد.

در این نشست علی اصغر شعاعی دبیر کمیته مردمی شورای توسعه فرهنگ قرآنی استان قم به ارائه گزارشی از عملکرد این کمیته پرداخت و گفت: تشکیل جلسات متعدد با اعضای شورا پیرامون فعالیت های قرآنی استان شامل، افزایش محافل قرآنی در مساجد، ارتقای سطح مؤذنان و مکبران مساجد و شروع ششمین دوره طرح استعداد یابی استان قم با عنوان نسیم فردوس از مهمترین فعالیت های کمیته های مردمی بوده است.

وی با بیان اینکه طی هماهنگی‌های انجام شده با اداره کل اوقاف استان قم، موسسات قرآن را برای اجرای برنامه به بقاع متبرک استان متصل کرده‌ایم، گفت: در این راستا جلسات متعدد قرآنی در مناسبت های مختلف اجرا شده است.

در ادامه حجت الاسلام سید احمد مشرف مدیر معارف قرآن و عترت آستان مقدس بانوی کرامت با بیان این که حرم مطهر در زمینه فعالیت های قرآنی ویژه نوجوانان فعالیت خوبی داشته است، گفت: در حال حاضر نوجوانانی که تحت تربیت های قرآنی هستند در حرم در سه حوزه قرائت حفظ و مفاهیم آموزش می بینند.

وی با بیان اینکه در حرم مطهر محفل ترتیل خوانی ویژه نوجوانان برپا می شود، افزود: قرائت قرآن اذان گاهی حرم در روزهای پنجشنبه ظهر توسط نوجوانان انجام می شود و با شناخته شدن نوجوانان قرآنی دعوت هایی از نوجوانان در سطح استان قم و کشور انجام می‌شود.

در ادامه این نشست برخی از مؤسسات قرآنی برتر استان قم به ارائه گزارشی از عملکرد خود پیرامون مسائل قرآنی پرداختند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha