احمد خدادوست در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: هر چند داوطلب باید در شب کنکور و حین برگزاری آن، یکسری نکات را رعایت کند تا کمترین استرس را داشته باشد اما اولین توصیه به والدین و اطرافیان داوطلب برمیگردد که باید سعی کنند در شب کنکور و قبل از آن تشنج و استرس در خانواده به وجود نیاورند و آرامش در خانه حفظ شود زیرا داوطلب خود سرشار از اضطراب است و ضروری است محیطی آرام برای وی فراهم شود.
وی در خصوص تغذیه مناسب پیش از کنکور گفت: دانشآموز باید سعی کند شب قبل از آزمون سراسری، شام مفصلی نخورد و غذایش سبک باشد و از مواد کافئیندار مانند چای زیاد، قهوه و نوشابه که باعث افزایش استرس و بیخوابی میشوند نیز پرهیز کند.
خدادوست یادآور شد: دانشآموز سعی کند یک ساعت تا یک ساعت و نیم پیش از برگزاری آزمون از منزل خارج شود تا در زمان مقرر در محل حاضر باشد و با ترافیک روبهرو نشود. مهم است که داوطلب به خود اطمینان داشته باشد؛ دانشآموزی که درس خوانده و چندین ماه در تلاش است، باید به خود اطمینان داشته باشد.
از تکنیک "ضربدر – منها" استفاده کنید
این مشاور کنکور درباره نحوه پاسخدهی به سوالات توصیه کرد: دانشآموز میتواند سر جلسه کنکور از تکنیک ضربدر - منها استفاده کند؛ بر اساس این تکنیک، دانشآموز ابتدا سوالاتی که به جوابشان اطمینان دارد و آنها را بلد است را جواب میدهد و بعد کنار سوالاتی که جوابشان را نمیداند منها و کنار سوالاتی که به جوابشان مشکوک است، ضربدر قرار میدهد.
وی در خصوص مرور درسها در شب کنکور گفت: واقعیت این است که من همیشه به داوطلبان توصیه میکنم که تا دقیقه آخر تلاش کنید و این اصلا ایرادی ندارد اما زمان مطالعه زمان خاصی است؛ با توجه به دستاوردهای علمی که دانشمندان جهان به آن رسیدهاند، از ساعت ۵ صبح بهترین زمان برای آغاز مطالعه است. از ساعت ۱۳ تا ۱۶ بهتر است مطالب ساده مرور شود و از ساعت ۱۷ تا ۲۲ نیز زمان خوبی برای مطالعه است اما بعد از آن به هیچ عنوان مطالعه توصیه نمیشود زیرا گیرایی کاهش پیدا میکند و بدن خسته است و مطمئنا هیچ تاثیری در یادگیری ندارد.
انتهای پیام
نظرات