• سه‌شنبه / ۲۷ دی ۱۴۰۱ / ۱۰:۴۴
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1401102718380
  • خبرنگار : 50300

چند تکنیک و توصیه برای کنکوری‌ها

چند تکنیک و توصیه برای کنکوری‌ها

ایسنا/خوزستان یک کارشناس و مشاور کنکور گفت: مهم است که داوطلب به خود اطمینان داشته باشد؛ دانش‌آموزی که درس خوانده و چندین ماه در تلاش است، باید به خود اطمینان داشته باشد.

احمد خدادوست در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: هر چند داوطلب باید در شب کنکور و حین برگزاری آن، یکسری نکات را رعایت کند تا کمترین استرس را داشته باشد اما اولین توصیه به والدین و اطرافیان داوطلب برمی‌گردد که باید سعی کنند در شب کنکور و قبل از آن تشنج و استرس در خانواده به وجود نیاورند و آرامش در خانه حفظ شود زیرا داوطلب خود سرشار از اضطراب است و ضروری است محیطی آرام برای وی فراهم شود.

وی در خصوص تغذیه مناسب پیش از کنکور گفت: دانش‌آموز باید سعی کند شب قبل از آزمون سراسری، شام مفصلی نخورد و غذایش سبک باشد و از مواد کافئین‌دار مانند چای زیاد، قهوه و نوشابه که باعث افزایش استرس و بی‌خوابی می‌شوند نیز پرهیز کند.

خدادوست یادآور شد: دانش‌آموز سعی کند یک ساعت تا یک ساعت و نیم پیش از برگزاری آزمون از منزل خارج شود تا در زمان مقرر در محل حاضر باشد و با ترافیک روبه‌رو نشود. مهم است که داوطلب به خود اطمینان داشته باشد؛ دانش‌آموزی که درس خوانده و چندین ماه در تلاش است، باید به خود اطمینان داشته باشد.

از تکنیک "ضربدر – منها" استفاده کنید

این مشاور کنکور درباره نحوه پاسخ‌دهی به سوالات توصیه کرد: دانش‌آموز می‌تواند سر جلسه کنکور از تکنیک ضربدر - منها استفاده کند؛ بر اساس این تکنیک، دانش‌آموز ابتدا سوالاتی که به جواب‌شان اطمینان دارد و آن‌ها را بلد است را جواب می‌دهد و بعد کنار سوالاتی که جواب‌شان را نمی‌داند منها و کنار سوالاتی که به جواب‌شان مشکوک است، ضربدر قرار می‌دهد.

وی در خصوص مرور درس‌ها در شب کنکور گفت: واقعیت این است که من همیشه به داوطلبان توصیه می‌کنم که تا دقیقه آخر تلاش کنید و این اصلا ایرادی ندارد اما زمان مطالعه زمان خاصی است؛ با توجه به دستاوردهای علمی که دانشمندان جهان به آن رسیده‌اند، از ساعت ۵ صبح بهترین زمان برای آغاز مطالعه است. از ساعت ۱۳ تا ۱۶ بهتر است مطالب ساده مرور شود و از ساعت ۱۷ تا ۲۲ نیز زمان خوبی برای مطالعه است اما بعد از آن به هیچ عنوان مطالعه توصیه نمی‌شود زیرا گیرایی کاهش پیدا می‌کند و بدن خسته است و مطمئنا هیچ تاثیری در یادگیری ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha