• دوشنبه / ۲۶ دی ۱۴۰۱ / ۱۳:۳۶
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1401102617861
  • خبرنگار : 71452

رییس فراکسیون دیپلماسی سلامت مجلس:

هدف شبکه ملی سرطان پستان، خدمت‌رسانی شایسته به بانوان در اقصی نقاط کشور است

هدف شبکه ملی سرطان پستان، خدمت‌رسانی شایسته به بانوان در اقصی نقاط کشور است

رییس فراکسیون دیپلماسی سلامت مجلس شورای اسلامی، هدف از تاسیس شبکه ملی تشخیص و درمان سرطان پستان را که به پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی محول شده خدمت‌رسانی شایسته به بانوان در اقصی نقاط کشور عنوان کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر زهرا شیخی، رییس فراکسیون دیپلماسی سلامت مجلس شورای اسلامی در نشست افتتاحیه طرح غربالگری سرطان‌های شایع بانوان در بندر جاسک (استان هرمزگان) که توسط پژوهشکده سرطان معتمد با همکاری نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی برگزار می‌شود، با گرامیداشت ایام ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و هفته بزرگداشت مقام زن، بر ضرورت گسترش و ارتقای خدمت‌رسانی به اقشار مختلف جامعه خصوصا بانوان تاکید کرد و گفت: نیمی از جمعیت کشور بانوان هستند که به طور قطع سلامت، نشاط و آرامش سایر افراد جامعه هم به سلامت این قشر وابسته است. بر این اساس خصوصا در مناطق محروم و کم برخوردار و شهرهایی که فاصله زیادی با مرکز شهرستان و یا استان دارند، وظیفه مسئولان و متخصصان است که برای خدمات‌رسانی ایده‌آل به این قبیل مناطق اهتمام مضاعف داشته باشند.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی طبق ماموریتی که به آن داده شده است، با کمک و همت نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی که دلسوزانه در همه صحنه‌ها پا به پای مردم بوده و بدون هیچ ادعایی شبانه‌روزی در حال خدمت‌رسانی به مردم است، اجرای این طرح را آغاز کرد.

دکتر شیخی گفت: امیدواریم در دوره‌ای که امکانات و تجهیزات پیشرفته پژوهشکده در منطقه استراتژیک جاسک مستقر است، بتوانیم با بهترین متخصصان، جراحان و رادیولوژیست‎ها و سایر همکاران که به منطقه اعزام شده اند بالاترین سطح خدمات را به زنان این منطقه ارائه کنیم و صحت و سلامتی شان را تایید کنیم و زنان جاسکی نیز به شایستگی از این ظرفیت ها استفاده کنند.

وی با بیان این که بیمارستان شهرستان جاسک خصوصا اورژانس آن از کمترین امکانات درمانی و پزشکی برخوردار است، گفت: به طور قطع وظیفه وزارت بهداشت و درمان و سایر مسوولان و متولیان امر است که خدمات رسانی درست و در شأن مردم این منطقه و سایر مناطق محروم و دور افتاده کشور داشته باشند و توزیع عادلانه در امکانات رفاهی به‌ویژه در حوزه سلامت، انجام دهند.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ابراز کرد: با توجه به تلاشی که نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی برای ارائه خدمات و تجهیزات پزشکی و درمانی در شهرستان جاسک انجام می دهد، ما نیز به طور قطع، هرکاری که از توانمان برمی‌آید برای مردم این منطقه انجام خواهیم داد.

این طرح به همت پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی و با همکاری نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی از روز یکشنبه ۲۵ دی ماه لغایت ششم بهمن ماه 1401 در بندر جاسک برگزار می‌شود و طی آن بانوان بندر جاسک از جمله خانواده‌های پرسنل منطقه دوم دریایی ولایت از لحاظ ابتلا به سرطان و دیگر بیماری های پستان و همچنین ویروس پاپیلومای انسانی به طور رایگان مورد غربالگری قرار می‌گیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha