• شنبه / ۲۴ دی ۱۴۰۱ / ۰۵:۳۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1401102114524
  • خبرنگار : 71489

پیشنهادات یک نماینده مجلس برای مدیریت منابع آبی کشور

پیشنهادات یک نماینده مجلس برای مدیریت منابع آبی کشور

یک نماینده مجلس شورای اسلامی به ارائه پیشنهاداتی برای مدیریت منابع آبی کشور پرداخت و اظهار کرد: امروز به جای اینکه به سمت کشت‌های وسیع حرکت کنیم، باید به سمت کشت‌های گلخانه‌ای، هدفمند با استفاده از فناوری‌های نوین حرکت کنیم.

احمد راستینه در گفت‌وگو با ایسنا، درباره وضعیت منابع آبی در کشور و هشدار کارشناسان در خصوص وضعیت بحرانی آب با تاکید بر اینکه مهمترین مساله در بحث مدیریت آب، تلاش جدی برای افزایش بهره‌وری آب در کشور است، گفت: ضرورت دارد به سمت استفاده از فناوری‌های نوین در حوزه کشاورزی در افزایش بهره‌وری در منابع آب حرکت کنیم.

وی با بیان اینکه «صرفه جویی در حوزه مصرف نیازمند یک کار فرهنگی ملی در کشور است»، اظهار کرد: اصلاح الگوی کشت و اصلاح فرآیند تغییر الگوی کشت از ضروریاتی است که باید در شرایط فعلی منابع آبی کشور مورد توجه قرار بگیرد؛ امروز به جای اینکه به سمت کشت‌های وسیع حرکت کنیم، باید به سمت کشت‌های گلخانه‌ای، هدفمند با استفاده از فناوری‌های نوین حرکت کنیم.

این نماینده مجلس با تاکید بر اهمیت در اولویت قرار گرفتن مسائل زیست محیطی در کشور، عنوان کرد: یکی از موضوعات مهم در مدیریت منابع آبی، توجه جدی به حوزه محیط زیست است؛ هرچه نسبت به محیط زیست بی احتیاطی کنیم، هزینه‌های آن را در آینده با تغییر اقلیم شاهد خواهیم بود. آسیب‌هایی که به علت عدم رعایت حقابه‌های محیط زیستی وارد شده، سبب تغییرات اقلیمی و آسیب‌های جدی در حوزه بارش شده است که این تغییر اقلیم آسیب‌های جدی به حوزه سرزمینی ما وارد کرده است.

راستینه همچنین بر لزوم پلمب چاه‌های آب غیر مجاز تاکید کرد و گفت: امروز حجم عظیمی از چاه‌های غیر مجاز حفر شده است که این حفاری‌ها آب‌خوان‌های ما را به شدت تخلیه و آسیب‌های جدی به حوزه کشاورزی و منابع آب ما وارد می‌کند؛ حرکت به سمت فرآیند آب‌خیزداری به عنوان یکی از مولفه‌های مهم نگه‌داشت آب و تغذیه‌های مصنوعی از ضروریات حوزه مدیریت آب است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

وی در پایان تاکید کرد: امروز به علت عدم توجه به آب، حجم زیادی از آب پشت سدها تبخیر می‌شود و از دست می‌رود؛ در همین راستا ایجاد شبکه‌های انتقال آب پشت سدی می‌تواند به فرآیند مدیریت آب کمک کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۱۰-۲۴ ۱۴:۵۶

پیشنهادات خاص و جدیدی نبود