• چهارشنبه / ۲۱ دی ۱۴۰۱ / ۱۴:۰۰
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1401102114304
  • منبع : وزارت امور خارجه

برگزاری کمیسیون پرسمان تردد در محل فرودگاه امام خمینی (ره)

برگزاری کمیسیون پرسمان تردد در محل فرودگاه امام خمینی (ره)
عکس: آرشیو

بیست و یکمین جلسه کمیسیون پرسمان تردد به منظور تسهیل در ورود و خروج هم‌وطنان مقیم خارج از کشور با حضور اعضاء کمیسیون در محل فرودگاه امام خمینی (ره) برگزار شد.

به گزارش ایسنا، این کمیسیون سال گذشته بنا به دستور حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه تشکیل شد و هدف از آن اطمینان خاطر به هموطنان مقیم خارج از کشور برای تردد بدون دغدغه در مبادی ورودی و خروجی است.

کمیسیون تسهیل تردد در طول یک سال گذشته بیش از ٧٢٠٠ درخواست هموطنان مقیم خارج از کشور را دریافت و پاسخ مبنی بر بلامانع بودن تردد را به آنان اعلام کرده است.

هموطنان مقیم خارج از کشور در صورت هرگونه تردید در موضوع ممنوع الخروج بودن می‌توانند با مراجعه به سامانه مدیریت یکپارچه کنسولی "میخک" گزینه پرسمان تردد را انتخاب و درخواست خود را بدون مراجعه به سفارت یا کنسولگری جمهوری اسلامی ایران ثبت نمایند.

دبیرخانه کمیسیون پرسمان تردد در اسرع وقت درخواست هموطنان را بررسی و پس از دریافت استعلام دستگاههای ذیربط مراتب را به هموطنان اطلاع رسانی می‌نماید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha