• چهارشنبه / ۲۱ دی ۱۴۰۱ / ۱۳:۲۱
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1401102114248
  • خبرنگار : 71594

نماینده قزوین:‌ برای نجات سفره معیشتی مردم، عاجل و جهادی تدبیر شود

نماینده قزوین:‌ برای نجات سفره معیشتی مردم، عاجل و جهادی تدبیر شود

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش قیمت کالاهای اساسی و حذف کالاهایی مانند گوشت از سبد معیشتی مردم، تاکید کرد: ستادهای تنظیم بازار ملی و استانی باید با تدابیر عاجل و جهادی برای نجات سفره معیشتی مردم اقدام کنند.

به گزارش ایسنا، فاطمه محمدبیگی در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز چهارشنبه(۲۱ دی ماه) مجلس شورای اسلامی در رابطه با افزایش قیمت کالاهای اساسی به ویژه اقلام معیشتی مردم، گفت: تورم امروز زندگی مردم را پر از رنج و مرارت کرده است، به جرات می توان گفت کالاهایی مانند گوشت قرمز و ماهی به سختی در سبد معیشتی خانوارهای متوسط قرار می‌گیرد، لذا ستادهای تنظیم بازار ملی و استانی باید با تدابیر عاجل و جهادی برای نجات سفره معیشتی مردم اقدام کنند .

وی در ادامه به وضعیت بازار خودرو اشاره و بیان کرد: سوداگری در بازار خودرو، موقعیت انحصاری برخی از خودروسازان، جولان دلالان زالو صفت و عدم اتخاذ سیاست‌های درست از جمله ورود خودرو به بازار بورس موجب افزایش قیمت خودرو شده است؛ دیگر مماشات با مافیای خودرو جایی ندارد، لذا دولت باید از تجربیات قبلی مسکن مهر برای برون رفت از انصراف متقاضیان نهضت ملی مسکن از طریق بانک های عامل اقدام کند تا آرزوی خانه دار شدن طیف وسیعی از مردم مظلوم و طبقات محروم و زنان سرپرست خانوار مانند داغی بر دل نماند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اجرای مربوط به مسکن سه فرزندی و تامین خوابگاه متاهلی در قانون جوانی جمعیت و کمک ویژه مجلس به دولت برای اهتمام به این مهم موضوعی جدی است و باید مورد توجه دولت قرار بگیرد. در زمینه بازار ارز مقابله با دشمنان خارجی و داخلی و مقابله با اخلالگران و سلاطین ارزی از وظایف مسلم تیم اقتصادی دولت است و هیچ بهانه ای از دولت پذیرفتنی نیست.

محمدبیگی یادآور شد: سرخوردگی جوانان،‌ بازرگانان و کارآفرینان از وضعیت نامناسب ارز موجب ریزش سرمایه اجتماعی مردم می‌شود. رئیس جمهور؛ بفرمایید مرد رویین تن اقتصادی کشور کیست که به یاری مردم بشتابد؛ از اقدامات ارزنده شما در دولت سیزدهم از جمله حوزه  اقتصادی، کاهش کسری بودجه، حوزه مالی و تامین آب شرب و کشاورزی و بهینه سازی راه‌ های مواصلاتی  شهری و روستایی، کنترل کرونا و واکسیناسیون عمومی و افتتاح صندوق بیماران خاص و ارتقاء سلامت الکترونیک و بیمه شدن ۶ میلیون نفر بدون بیمه و زمینه اجرای پزشک خانواده و ارجاع، مبارزه با فساد دارو و نان و آرد تشکر می کنیم.

 وی در ادامه خطاب به رئیس جمهور افزود: در این میان مشکلات بسیاری در دولت وجود دارد، از جمله برخی انتصابات بدون ضابطه و تغییر مکرر مسئولان استانی بر اساس کدام منطق صورت می گیرد؟

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی خطاب به مسئولان دولتی عنوان کرد: یک سال و نیم وقت کمی برای تدوین برنامه هفتم نبود که امروز با پیغام ‌های مکرر مجلس را در فشار پذیرفتن تکه پاره های وصله شده ای از برنامه و بودجه به فسیل تبدیل می کند. آیا دیواری کوتاه‌تر از خانه ملت نبود که آوار بی برنامگی و ضعف استفاده از نیروهای پخته و کارآمد و تاخیر در تدوین برنامه هفتم توسط دولتی که همواره خود را در مجلس ملزم به همکاری، همراهی و همدلی با آن کرده‌ایم و تا توانسته ایم مراعات آنها را کرده ایم، امروز ما را در مقابل مردم قرار داده اند و حالا پاسخگوی مطالبات بحق این مردم بصیر و آگاه و همواره در صحنه نیستیم.

وی در ادامه تاکید کرد: این را باید عرض کنم که نیاز به امید افزایی و امید آفرینی توسط اقدامات دولت در جامعه وجود دارد.

محمدبیگی با بیان اینکه این روزها فضای عطرآگین کشور به دو مناسبت پربرکت برایمان بسیار نیکوست، اولین مناسبت دیدار با رهبر عزیزتر از جانم و دومی میلاد حضرت زهرا (س) و روز زن، یادآور شد: ابراز خرسندی و خوشایندی و مفید بودن جلسه با خواهران از سوی ولی امر مسلمین جهان، موجی از امید فزاینده را در دل های ما زنان و دختران این سرزمین زنده ساخت، به طوری که شوق دیدار آن روز بنده و سایر فعالان و دلسوزان حوزه زن و خانواده را مسرور  از آن جلسه زنانه محض که مشمول مفاهیم برجسته و عالی بود و به قول حضرتشان نیازمند تامل، فکر، پیگیری و همت همه مسئولان و نخبگان است را برآن داشت تا با اقدامات عملی بر ای تشخیص دقیق نظام مسائل زنان، برای تدوین برنامه و راهبردهای عملیاتی نمودن گام دوم و بیانات معظم له در عرصه ارتقاء وضعیت زنان، بازیابی هویت ارزیابی زنان، مشارکت زنان در عرصه های تصمیم ساز و تصمیم گیر و تربیت نسلی سالم برای ایجاد جامعه ای سالم و الگو بیش از پیش بکوشیم و طرح هایی نو را دراندازیم.

وی در پایان تاکید کرد: بر مسئولان فریضه است در مواردی که به زنان در درون خانواده و در اجتماع به زنان ظلم می‌شود از جمله مباحث مربوط به نفقه، مهریه، کاهش طلاق تسهیل ازدواج جوانان را با تدوین قوانین حمایتی لازم و بروزرسانی مقررات به کمک زنان برویم که نیازمند تلاش و پشتیبانی هر سه قوه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha