• سه‌شنبه / ۲۰ دی ۱۴۰۱ / ۱۰:۵۳
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 1401102013083
  • خبرنگار : 71263

دو ایالت دیگر آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک پیوستند

دو ایالت دیگر آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک پیوستند

نیوجرسی و اوهایو در اقدامی مشابه ایالت‌های دیگر آمریکا، استفاده از اپلیکیشن ویدئویی محبوب تیک‌تاک در دستگاه‌های دولت ایالتی را ممنوع کردند.

به گزارش ایسنا، فیل مورفی، فرماندار دموکرات نیوجرسی اعلام کرد علاوه بر این که استفاده از اپلیکیشن ویدئویی تیک‌تاک که متعلق به شرکت چینی بایت دنس است را در دستگاه‌های ایالتی ممنوع می‌کند، فروش نرم افزار، محصولات و خدمات از بیش از ده‌ها شرکت چینی شامل هواوی، هایکویژن، تنسنت هولدینگز، ZTE‌ و کسپرسکی را ممنوع کرده است.

دفتر فرماندار نیوجرسی اعلام کرد نگرانی‌های امنیتی وجود دارد که دولت چین ممکن است شرکت بایت دنس را مجبور کند اطلاعات کاربران آمریکایی را در اختیارش قرار دهد.

مایک دی‌واین، فرماندار جمهوریخواه اوهایو در فرمان خود اعلام کرد شیوه‌های پنهانی حریم خصوصی و امنیت سایبری، تهدیدهایی برای امنیت ملی و امنیت سایبری برای کاربران این اپلیکیشن‌ها و پلتفرم‌ها و دستگاه‌هایی است که این اپلیکیشن‌ها و پلتفرم‌ها در آنها نصب شده‌اند.

تیک‌تاک اعلام کرد از این که ایالت‌های زیادی سوار قطار سیاسی شده‌اند تا سیاستهایی را اجرا کنند که هیچ ارتباطی با ارتقای امنیت سایبری در ایالت‌های‌شان ندارد و بر مبنای ادعاهای بی پایه و اساس درباره تیک‌تاک است، مایوس شده است.

تونی اورز، فرماندار ویسکانسین جمعه گذشته اعلام کرد قصد دارد به ایالت‌های دیگری ملحق شود که استفاده از اپلیکیشن تیک‌تاک را ممنوع کرده‌اند.

فرمانداران جمهوریخواه در ممنوعیت تیک‌تاک که بیش از ۱۰۰ میلیون کاربر آمریکایی داشته است، پیشتاز بوده‌اند و بعضی از فرماندارهای دموکرات در ممنوعیت این اپلیکیشن، رویکرد کندتری داشته‌اند.

درخواست‌ها برای ممنوعیت تیک‌تاک پس از آن قدرت گرفت که کریستوفر ری، مدیر اف بی آی، نوامبر گذشته هشدار داد دولت چین ممکن است از تیک‌تاک برای کنترل اطلاعات یا نرم افزار میلیون‌ها کاربر استفاده کند و الگوریتم پیشنهاد این اپلیکیشن که مشخص می‌کند ویدیوهای بعدی که کاربران مشاهده می‌کنند، کدام ویدئوها خواهند بود، می‌تواند برای تاثیرگذاری روی افکار کاربران مورد استفاده قرار گیرد. تحت قانون چین، شرکت‌های چینی ملزم هستند آنچه که دولت چین از آنها می‌خواهد برای اشتراک گذاری اطلاعات یا فعالیت به عنوان ابزار دولت چین را انجام دهند.

رویترز جمعه گذشته گزارش کرد تیک‌تاک در پی مخالفت مقامات آمریکایی بیشتر با توافق امنیتی با این سرویس ویدئویی، روند استخدام برای مشاورانی که قرار بود به اجرای توافق امنیتی احتمالی با آمریکا کمک کنند را متوقف کرده است.

بر اساس گزارش رویترز، تیک‌تاک در سه سال گذشته تلاش کرده است واشنگتن را مطمئن کند که اطلاعات شخصی شهروندان آمریکایی قابل دسترسی نیست و محتوای این سرویس تحت تاثیر حزب کمونیست یا هیچ ارگان دولتی چین قرار نمی‌گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha