• دوشنبه / ۱۹ دی ۱۴۰۱ / ۱۳:۴۱
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1401101912436
  • منبع : نمایندگی ایلام

استاندار ایلام:

دغدغه‌های سرمایه‌گذاران با جدیت پیگیری می‌شود

دغدغه‌های سرمایه‌گذاران با جدیت پیگیری می‌شود

ایسنا/ایلام استاندار ایلام با بیان اینکه بیت‌الغزل توسعه استان حذف بوروکراسی اداری برای تولید و سرمایه‌گذاری است، گفت: فرآیند صدور مجوزها برای تولید و سرمایه‌گذاری در استان کاهش می‌یابد.

دکتر «حسن بهرام نیا» امروز دوشنبه، ۱۹ دی ماه در نشست با جمعی سرمایه گذاران استان اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های جدی ایلام بحث اشتغال، تولید و سرمایه‌گذاری است و در  طول یک سال خدمت به عنوان استاندار در ایلام همواره در قالب کارگروه‌ها و نشست‌هایی، برنامه‌ها و راهکارهای مختلفی برای رفع مشکلات تولیدکنندگان و سرمایه گذاران اتخاذ و بسیاری از مشکلات و موانع تولیدکنندگان برطرف شده است.

وی  سرمایه‌گذاران را پیشران توسعه هر استان عنوان کرد و گفت: سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان در این نشست نظرات و راهکارهای خود را ارائه کردند و خلاءهای تولید را شناسایی و عنوان کردند و بیانات و دغدغه‌های سرمایه‌گذاران با جدیت پیگیری می‌شود.

استاندار ایلام ادامه داد: مسائل حوزه اشتغال، تولید و سرمایه گذاری در استان با جدیت پیگیری و رصد می‌شود و فرآیند صدور مجوزها برای تولید و سرمایه‌گذاری در استان کاهش می‌یابد.

نماینده عالی دولت در استان ایلام گفت: سال‌های قبل مجبور به خرید گندم از سایر کشورها بودیم اما  امروز این محصول استراتژیک با کمک یک سرمایه‌گذار با بیشترین سطح تولید در کشور برداشت می‌شود که مصداق آن برداشت ۵.۸ تن بذر گندم در هر هکتار در دهلران است که جای امیدواری است.

بهرام‌نیا با بیان اینکه  ایلام دارای مزیت هایی نظیر مزیت صادراتی، ترانزیت تا مدیترانه، مواد اولیه فراوان، ارزان بودن خدمات نیروی انسانی است که از این مزیت ها به نحوه احسن می توان به توسعه دست یابیم،  تاکید کرد: با وجود این مزیت‌ها  نباید نقطه ایستایی داشته باشیم و با وجود اینکه در همه جای کشور برخی موانع برای سرمایه گذاری وجود دارد اما این مهم نباید در ایلام متوقف شود.

وی با تاکید بر اینکه سرمایه‌گذاران موتور محرکه بسیاری از فعالیت‌های اقتصادی استان هستند و حوزه اقتصادی استان نیز از تمامی سرمایه گذاران و تولید کنندگان با قاطیعت حمایت می‌کند، گفت: حذف بوروکراسی اداری برای تولید و سرمایه‌گذاری باید در دستور کار قرار گیرد و  فرآیند صدور مجوزها برای تولید و سرمایه گذاری در استان کاهش یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha