• شنبه / ۱۷ دی ۱۴۰۱ / ۱۱:۲۶
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 1401101710618
  • خبرنگار : 71263

هکرهای روسی سراغ دانشمندان هسته‌ای آمریکا رفتند

هکرهای روسی سراغ دانشمندان هسته‌ای آمریکا رفتند

یک تیم هک روسی معروف به رودخانه سرد (کولد ریور)، سه لابراتوار تحقیقات هسته‌ای آمریکا را در تابستان گذشته هدف حمله قرار داد.

به گزارش ایسنا، طبق آمار اینترنتی که توسط رویترز مشاهده شده است و اظهارات پنج کارشناس امنیت سایبری، در فاصله اوت تا سپتامبر سال ۲۰۲۲ که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه اعلام کرد روسیه برای دفاع از سرزمین خود از تسلیحات هسته‌ای استفاده خواهد کرد، گروه کولد ریور، سه لابراتوار بروک هون، آرگون و لابراتوارهای ملی لارنس لایومور را هدف قرار دادند. این هکرها صفحات ورود به سیستم جعلی برای هر کدام از این موسسات ساختند و به دانشمندان هسته‌ای ایمیلی ارسال کردند تا از این طریق بتوانند به کلمه عبور آنها دست پیدا کنند.

رویترز در بررسی خود موفق نشد دریابد آیا این لابراتوارها هدف قرار گرفته اند و یا رخنه به آنها موفقیت آمیز بوده است یا خیر. موسسات مذکور هم حاضر نشدند در این باره توضیح دهند.

به گفته محققان امنیت سایبری و مقامات دولتی غربی، گروه کولد ریور از زمان آغاز جنگ اوکراین، کمپین هک علیه متحدان کی‌یف را تشدید کرده است. این گروه که نخستین بار پس از حمله به دفتر وزارت خارجه انگلیس در سال ۲۰۱۶، مورد توجه متخصصان اطلاعاتی قرار گرفت، ده‌ها عملیات نفوذ مهم در سالهای اخیر انجام داده است. رد حسابهای ایمیل مورد استفاده در عملیاتهای هک که در فاصله سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰ انجام شده‌اند، به یک کارمند فناوری اطلاعات در شهر سیکتیوکار رسیده است.

سرویس امنیت فدرال روسیه که سازمان امنیت داخلی این کشور است، هم کمپین‌های جاسوسی برای مسکو انجام می‌دهد. مقامات غربی می‌گویند دولت روسیه، سرمدار هک و جاسوسی سایبری برای جاسوسی از دولت‌ها و صنایع خارجی با هدف برتری رقابتی است. با این حال، مسکو مکررا دست داشتن در عملیات‌های هک را انکار کرده است.

بر اساس گزارش رویترز، پنج کارشناس امنیت سایبری بر اساس اثر انگشت دیجیتالی که محققان متعلق به گروه کولد ریور می‌دانند، دست داشتن این گروه در تلاش برای هک لابراتوارهای هسته‌ای آمریکایی را تائید کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۱۰-۱۷ ۱۲:۱۳

در هر اداره , سازمان یا شرکتهای صنعتی کارفرمایان و مدیران از اینکه کارکنانشان یکدست و متحد باشند نه تنها خوششان نمی اید بلکه از این موضوع واهمه دارند چون یکدستی نیروها میتواند به روند کار لطمه بزند و با تحت فشار قرار دادن کارفرما تقاضای حقوق بیشتر نمایند. بنا بر این همیشه کلی هزینه میکنند تا بین نیروها تفرقه بیندازند و حتی هنگام استخدام نیروها افرادی را نیز استخدام میکنند تا بتوانند جو خفقان و ترس ایجاد کنند. این افراد در سازمانی که کار میکنند به گونه ای عمل میکنند که همیشه یک جو بی اعتمادی بین نیروهای ان سازمان حاکم شود و کارفرمایان و مدیران هوای این افراد را دارند و حقوق و مزایای خوبی به انها می دهند و تا زمانی که بتوانند جو خفقان و بی اعتمادی را در سیستم حفظ کنند از حمایت کارفرمایان و مدیران و حقوق و مزایای عالی برخوردارند واگر زمانی نتوانند این فضا را حفظ کنند بی ارزش میشوند ودیگر به انها حقوق و مزایای عالی نمی دهند. در مورد دانشمندان هسته ای موضوع مشابهی بر قرار است. دولت امریکا افرادی را به عنوان دانشمند اتمی استخدام نموده که کار انها این است که یک ژست عجیب وغریب به خود بگیرند و موضوعاتی از قبیل انرژی هسته ای , کوانتوم ، بمب هیدروژنی و .... را واقعی جلوه دهند و ترس و وحشت از بمب اتم و دیگر موضوعات دروغین را پیوسته در دنیا ایجاد کنند. یکی ابروی پرپشت میگذارد و هنگام مطالعه با دست ابروهایش را بالا می اورد. یکی جلوی تخته سیاه می ایستد و در پشت سرش بر روی تخته سیاه چند عبارت و معادله ریاضی نوشته وبجای نمادهای متداول ریاضی از حروف پیچ و خم دار یونانی استفاده میکند تا موضوع را پیچیده تر و با ابهت تر نشان دهد. دیگری با یک قیافه کج و معوج و با حالت عصبی خود را در حال مطالعه و انجام محاسبات پیچیده نشان میدهد. عده ای هم قیافه متفکرانه ای به خود گرفته اند و خود را مشغول کار با دستگاه های جور واجور نشان میدهند. این شبه دانشمندان عجیب و غریب و فریبکار از زندگی و امکانات خوبی برخوردار هستند و مدام در حال تفریح و خوشگذرانی هستند

avatar
۱۴۰۱-۱۰-۱۷ ۱۲:۱۴

حال اگر دروغ بودن سلاح هسته ای فاش شود این افراد بی ارزش می شوند و دولت امریکا دیگر به انها بهایی نمیدهد و از زندگی و مزایای عالی محروم می شوند و چون هیچ کاری بلد نیستند باید بروند در مکانهای عمومی مثل بازار و ترمینالها کفش مردم را واکس بزنند تا لقمه نانی گیرشان بیاید. پس دانشمندان هسته ای امریکا نگران منافع خود و زندگی راحت و مفت خوریشان هستند نه نگران امنیت جهان. در ضمن این موضوع نیز درخور تامل و فکر است که چرا دانشمندان به اصطلاح هسته ای روسی ، چینی ، هندی ، پاکستانی ، افر یقای جنوبی و سایر کشورهای مدعی داشتن سلاح هسته ای هیچ عکس العملی نشان نمی دهند و بی خیال موضوع هستند.