به گزارش ایسنا، اگرچه سوئیس و اتریش مقصدهای اصلی برای صادرات برق آلمان بودند اما در یک تغییر قابل توجه، صادرات برق آلمان به فرانسه بیشتر از میزان واردات برق از این کشور بود. آمار بازرگانی نشان داد همسایگان آلمان اگر در تولید برق با کمبود روبرو شوند، به مازاد برق بزرگترین اقتصاد اروپا وابسته خواهند بود.
مازاد صادرات برق آلمان در سال ۲۰۲۲، به ۲۷.۵ تراوات ساعت در مقایسه با ۲۰.۸ تراوات ساعت در سال ۲۰۲۱ رشد کرد. واردات برق آلمان در سال ۲۰۲۲، به ۵۱ تراوات ساعت رسید که ۲.۶ درصد در مقایسه با سال ۲۰۲۱ کاهش داشت و در مقابل، صادرات برق این کشور بر مبنای سال به سال، ۷.۳ درصد افزایش یافت و به ۷۸.۵ تراوات ساعت رسید و این کشور را به صادرکننده بزرگ برق تبدیل کرد.
به دلیل مشکلات فنی راکتورهای فرانسه که تقاضای این کشور برای واردات برق را افزایش داد، میزان صادرات برق آلمان به فرانسه برای نخستین بار، از میزان واردات از این کشور همسایه بیشتر شد. فرانسه ۱۵.۱ درصد برق کمتری در سال ۲۰۲۲ تولید کرد و حجم تولیدش یک درصد کمتر از میزان مصرف ملی بود. فرانسه در بحبوحه مشکلات در فرایند تعمیرات راکتورهای هسته ای فرسوده، با بحران انرژی روبرو شده است اما دولت فرانسه و مقامات این کشور می گویند مشکلات تسهیل شده و روند تعمیرات پیشرفت کرده است.
رگولاتور انرژی آلمان اعلام کرد تولید تجدیدپذیر آلمان در سال ۲۰۲۲، به میزان ۸.۵ درصد رشد کرد و به ۲۳۳.۹ تراوات ساعت رسید. تولید نیروی بادی در خشکی ۱۲.۴ درصد و نیروی بادی فراساحلی ۲.۹ درصد افزایش یافت. تولید فتوولتائیک خورشیدی، به میزان ۱۸.۷ درصد افزایش یافت و به ۴۶.۶ تراوات ساعت رسید.
بر اساس گزارش رویترز، کشورهای فرانسه، سوئیس، اتریش و همچنین جمهوری چک، بلژیک و نروژ، واردات نیرو از آلمان را بر مبنای سال به سال افزایش دادند. اما واردات نیرو توسط کشورهای هلند، لهستان، سوئد، دانمارک و لوکزامبورگ از آلمان کاهش یافت.
انتهای پیام
نظرات