• سه‌شنبه / ۱۳ دی ۱۴۰۱ / ۱۵:۲۲
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1401101308253
  • منبع : نمایندگی قزوین

چرا خودرو روشن نمی‌شود

چرا خودرو روشن نمی‌شود

ایسنا/قزوین روزی که ماشین شما روشن نمی‌شود بهترین زمان برای خرید باتری ماشین جدید نیست. اما طبق تحقیقات ما، این دقیقاً همان کاری است که بیشتر مردم انجام می‌دهند.

احتمالاً در طول عمر وسیله نقلیه خود باید یک یا دو بار باتری خودرو را تعویض کنید زیرا در اثر قرار گرفتن در معرض گرما و شارژ و دشارژ مکرر کهنه یا فرسوده می‌شود. باتری مرده می‌تواند یک دردسر واقعی باشد، به خصوص اگر نتوانید کابل‌های جامپر خود را پیدا کنید یا مجبور باشید منتظر کمک‌های کنار جاده باشید.

مراقبت از باتری کوییک می‌تواند به شما کمک کند تا بیشترین عمر مفید را از باتری دریافت کنید، و توجه به شرایط و سن آن می‌تواند نشان دهد که زمان شروع خرید برای جایگزینی فرا رسیده است ... قبل از اینکه سرگردان شوید. در زیر نکاتی برای به دست آوردن بهترین باتری برای نیازهای خود آورده شده است.

توجه به نگهداری باتری خود و توجه به زمان نزدیک شدن به زمان تعویض، تضمین می‌کند که می‌توانید جایگزینی را با شرایط خود انتخاب کنید، از جمله تحقیق صحیح و برنامه‌ریزی مناسب.

آزمایش باتری‌ها به صورت سالانه: بازرسی‌های سالانه باید بخشی از تعمیر و نگهداری معمول مالک باشد، اما به ویژه مهم است که قبل از سفر طولانی مدت، آن را بررسی کنید.

اگرچه تقریباً تمام باتری‌های خودروهای امروزی «بدون تعمیر و نگهداری» هستند، توصیه می‌کنیم که اگر در آب‌وهوای گرم‌تر زندگی می‌کنید، بار باتری تیبا خود را به‌محض ۲ سالگی یا اگر در آب‌وهوای سردتر به ۴ سالگی می‌رسد، توسط مکانیک تست شود. انجام این کار توانایی آن را برای حفظ ولتاژ در حین استفاده آزمایش می‌کند و نتایج به شما اطلاع می‌دهد که زمان شروع خرید است.  

باتری‌های خودرو در اندازه‌های مختلفی عرضه می‌شوند. در میان مواردی که ما آزمایش کرده‌ایم، تفاوت قابل توجهی وجود دارد که در آن بهترین عملکرد از سالی به سال دیگر و از اندازه به اندازه دیگر وجود دارد. این امر باعث می‌شود توصیه‌های ساده بر اساس برند یا مدل غیرممکن شود. همچنین به این معنی است که نباید تصور کنید که با خرید همان مدل باتری که در حال تعویض هستید، نتایج یکسانی برای شما به همراه خواهد داشت.

مطمئن شوید که اندازه و مکان ترمینال (یا نوع) مناسب برای وسیله نقلیه خود را دریافت کرده‌اید. قبل از خرید، دفترچه راهنمای مالک یا راهنمای مناسب در فروشگاه را بررسی کنید.

سرب و اسید باتری به راحتی قابل بازیافت هستند و اکثر خرده فروشان باتری قدیمی را برای شما دور می‌ریزند. هنگام خرید یک باتری در فروشگاه، احتمالاً هزینه اضافی پرداخت می‌کنید که با بازگرداندن باتری قدیمی بازپرداخت می‌شود.

هنگامی که کلید را در موتور خودرو خود قرار می‌دهید و سوئیچ را می چرخانید یا دکمه را روی «روشن» فشار می‌دهید، سیگنالی به باتری خودرو ارسال می‌شود. باتری خودرو با دریافت این سیگنال انرژی شیمیایی را به انرژی الکتریکی تبدیل می‌کند. این توان الکتریکی به استارت می‌رسد تا موتور را بچرخاند. باتری همچنین برق چراغ های خودرو و سایر لوازم جانبی را تأمین می‌کند.

ولتاژ باتری اچ سی کراس: ولتاژ به میزان پتانسیل الکتریکی باتری شما اشاره دارد. باتری استاندارد خودرو در خودروهای امروزی یک باتری ۱۲ ولتی است. هر باتری دارای ۶ سلول است که هر کدام ۲.۱ ولت در شارژ کامل دارند. باتری خودرو با ولتاژ ۱۲.۶ ولت یا بالاتر کاملاً شارژ شده در نظر گرفته می‌شود.

وقتی ولتاژ باتری حتی به مقدار کم کاهش می‌یابد، تفاوت زیادی در عملکرد آن ایجاد می‌کند. جدول سمت چپ نشان می‌دهد که با تغییر قرائت ولتاژ باتری، چه مقدار انرژی در باتری باقی می‌ماند. اگرچه باتری خودرو کاملاً شارژ نشده است، اما باتری خودرو با ولتاژ ۱۲.۴ ولت یا بالاتر شارژ می‌شود. در ۱۲.۳۹ ولت یا کمتر تخلیه شده در نظر گرفته می‌شود. توجه: وزن مخصوص کاملاً باردار ۱.۲۶۵ تصحیح شده تا ۸۰ درجه فارنهایت فرض می‌شود.

اسید سولفوریک، صفحات سرب و اکسید سرب برای تشکیل سولفات سرب واکنش داده و در طی این فرآیند، الکتریسیته تولید می‌شود.

واکنش شیمیایی باتری ال ۹۰: انرژی الکتریکی در باتری توسط یک واکنش شیمیایی تولید می‌شود. در مورد باتری سرب اسید، مخلوطی از اسید سولفوریک و آب که به الکترولیت معروف است، با مواد فعال داخل باتری واکنش می‌دهد. ولتاژ باتری تا حد زیادی به غلظت اسید سولفوریک بستگی دارد.

برای به‌دست آوردن ولتاژ ۱۲.۶ ولت یا بیشتر، درصد وزنی اسید سولفوریک باید ۳۵ درصد یا بیشتر باشد. هنگامی که باتری تخلیه می‌شود، واکنش بین اسید سولفوریک و ماده فعال ترکیب متفاوتی را تشکیل می‌دهد و غلظت اسید سولفوریک کاهش می‌یابد. با گذشت زمان، این باعث کاهش ولتاژ باتری می‌شود. اولاً، مکانیک‌ها توصیه می‌کنند که باتری خودروی خود را هر سه سال یک‌بار تعویض کنید. اگرچه بسته به میزان و نحوه رانندگی شما می‌توانید پنج سال دیگر از آن خلاص شوید. بسیاری از گاراژها باتری را با استفاده از یک تستر باتری کامپیوتری آزمایش می کنند که سیستم راه اندازی و شارژ را نیز ارزیابی می‌کند.

این نشان می‌دهد که آیا باتری نیاز به شارژ مجدد یا تعویض دارد. اگر شارژ باتری آن کم باشد، ماشین شما روشن نمی‌شود. مانند انسان‌ها، باتری‌ها دوست دارند در ماه‌های زمستان گرم نگه دارند. اگر گاراژ ندارید، روی یک روکش ماشین سرمایه‌گذاری کنید یا سعی کنید ماشین خود را در مکانی امن و دور از باد پارک کنید. ماشین خود را در شب رو به شرق پارک کنید، با طلوع خورشید کمی شروع به گرم کردن ماشین می‌کند.

وقتی سوار ماشین می‌شوید و جرقه را می‌چرخانید، اجازه دهید دینام باتری ساندرو را شارژ کند، قبل از اینکه رادیو، چراغ‌ها و تهویه هوا را روشن کنید. اخطار: هرگز ماشین در حال حرکت خود را خالی نگذارید زیرا این بهترین زمان برای سرقت خودروها است.

اگر چراغ‌ها را روشن نگذاشتید، ممکن است چیز دیگری باعث خالی شدن باتری شود - استریوی من دلیل بسیاری از باتری‌های مرده بود در این صورت باید آن را نزد مکانیک ببرید تا باتری را آزمایش کند. بسیاری از جاها این کار را رایگان انجام می‌دهند. خودرو وارد می‌کند. اگر خودرو برای مدت طولانی کار نکند، باتری فرصت کافی برای شارژ مجدد ندارد. بنابراین اگر متوجه شدید که سفرهای کوتاه زیادی انجام می‌دهید، ممکن است باتری شما در معرض خطر کم شارژ شدن باشد.

برای ادامه دادن کارها، هر چند وقت یکبار ماشین را برای یک چرخش مناسب (حداقل ۳۰ دقیقه) ببرید تا فرصتی برای شارژ کامل باتری و ایجاد تعادل در سفرهای کوتاه‌تر داشته باشید. به راحتی فراموش می‌شود، اما بررسی سریع برق قبل از پیاده شدن از ماشین عادت خوبی است. مطمئن شوید که همه چراغ‌ها، برف پاک‌کن‌ها، بخاری‌ها، سیستم‌های ناوبری نشسته و سیستم‌های سرگرمی کاملاً خاموش هستند، زیرا دفعه بعد که آن را راه‌اندازی می‌کنید می‌توانند باتری ساینا را خالی کنند. چراغ‌های داخلی خودرو معادل یک قاتل خاموش هستند، بنابراین همیشه قبل از ترک ماشین، به خاموش شدن همه آن‌ها نگاه کنید.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha