• سه‌شنبه / ۱۳ دی ۱۴۰۱ / ۱۴:۰۲
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1401101308140
  • خبرنگار : 71594

نماینده لنگرود به تیم اقتصادی دولت پیشنهاد داد

سازمان‌های خدمات‌رسان به مردم را از بروکراسی ملال‌آور پاک کنید

سازمان‌های خدمات‌رسان به مردم را از بروکراسی ملال‌آور پاک کنید

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی عقیده دارد بزرگترین ضعف حوزه اقتصادی کشور اتخاذ سیاست‌های متفاوت و متمایز ساختار تشکیلاتی مختلف است.

به گزارش ایسنا، پرویز محمدنژاد در نطق میان دستور خود در جلسه علنی نوبت صبح امروز سه شنبه (۱۳ دی ماه) مجلس شورای اسلامی بیان کرد: هیات رئیسه مجلس تا به امروز به خوبی درخشیدند، خاصه آقای قالیباف ریاست مجلس که به عنوان مدیری مدبر و کاربلد و البته با کمالات ویژه و برجسته هستند.

وی در ادامه خطاب به مردم و نمایندگان عنوان کرد: می ‌خواهم در پیشگاه شما از مشکلات اقتصادی، از گرانی لحظه به لحظه قیمت ارز و قیمت‌ های سر به فلک کشیده ارزاق عمومی، از رشد قیمت خودروهایی که تولید ملی نیست بلکه توهین ملی است که خرابی‌های انفجارش بر سر مردم آوار می‌شود، سخن بگویم. از تکرار چه حاصل، زمانی که گوش شنوایی نیست؛ زمانی که کمترین عنایتی به راهکارهای ارائه شده توسط نمایندگان مردم نمی‌شود. زمانی که مسئولان اقتصادی سیاست واحدی برای مقابله با مشکلات کشور ندارند چه بگویم؟ در این سمفونی ناهماهنگ هر کسی ساز ناکوک خود را می‌نوازد و آن‌چه به مردم می ‌رسد صوت گوشخراش این ارکستر است. بزرگترین ضعف حوزه اقتصادی این کشور اتخاذ سیاست ‌های متفاوت و متمایز ساختار تشکیلاتی مختلف است.

محمدنژاد در ادامه خطاب به رئیس جمهور گفت: آقای رئیسی بسان نام مبارکتان ریاست فرمایید؛ تا چه زمانی مردم را در کوچه و بازار باید به صبر دعوت کنیم؟ تا چه زمانی باید آنها را  به آینده نامعلوم حواله دهیم؟ تا چه زمانی به روش آزمون و خطا باید کشور را مدیریت نمایید؟ آن هم به روش‌ هایی که در گذشته خطایشان مشخص شده است؛ مگر نه اینکه آزموده را آزمودن خطاست؟ اگرچه ما توقع اعجاز عیسوی و موسوی نداریم، اما این بار اگر آیه و نشانه روشنی از تغییرات به نحو احسن مشاهده نشود، این ایمان مردم و پیروان صبور است که متزلزل می‌شود. آیا پیکر نیمه جان اقتصاد کشور زیر دست جراحان اقتصادی شما جان سپرده است؟

وی عنوان کرد: مدتهاست که از سخنگویان اقتصادی کشور می شنویم که در حال پیشرفت و رشد هستیم، اما به جز رشد و پیشرفت قیمت چیز دیگری ندیدیم، رشد اقتصادی زمانی حاصل می شود که ضعیف‌ترین طبقه مردم این پیشرفت را در زندگی خود لمس کنند، آیا به واقع چنین است؟ خط فقر به حدی رسیده است که اکثر کارمندان دولت فقیر محسوب می‌شوند، چه رسد به کارگران، کسبه، بازاریان، کشاورزان و مستضعفان جامعه.

نماینده مردم لنگرود در مجلس افزود: علیرغم مشکلات بزرگی که در سطح کلان کشور به وجود آمده، متاسفانه در حوزه انتخابیه نمایندگان مجلس به خصوص در شهرستان لنگرود، مشکلات جزئی و کوچکی وجود دارد که با کمی تدبیر و دلسوزی و البته عاشقانه توسط متولیان دستگاه های اجرایی قابل حل است که صد البته با حل این مشکلات جزئی امید در دل مردم زنده می شود، اما متاسفانه عزم و اراده در نزد برخی مسئولین وجود ندارد و هر موقع از مشکلات صحبت می‌کنیم، برای توجیه امر همیشه به نداشته‌ها و عدم برخورداری از منابع مالی صحبت می‌کنند. نخیر آقا! ساختار تشکیلاتی دولت معیوب است. تا زمانی که سازمان ها و تشکیلات اداری و سازمان های خدمات رسان به مردم را از بروکراسی زائد و ملال آور پاک نکنید  و سیستم را جایگزین سنت نکنید، مطمئن باشید راه به جایی نخواهید برد.

محمدنژاد خطاب به رئیس جمهور اظهار کرد: مطمئن باشید خبره ترین، مطلع ترین، باسوادترین و دلسوزترین مسئولان نزدیک به مردم، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی هستند که به طور مداوم در شهرستان و در میان مردم بوده و آگاهی کافی از مشکلات مردم دارند و جالب اینکه چگونگی حل این مشکلات را بهتر از هر فردی می‌دانند. آقای رئیس جمهور با نمایندگان غریبی نکنید، با این بزرگواران همراه و همدل باشید، مطمئن باشید هیچ مجلسی به وجود نخواهد آمد که اینقدر نزدیک به دولت باشد، از فرصت استفاده کنید. چندین بار اعلام کردم که بیش از ۸۰ درصد راه‌های شهرستان لنگرود تخریب شده و عبور و مرور مردم و وسایط نقلیه دچار خسارت مالی و جانی فراوان است.

نماینده مردم لنگرود در خصوص مسائل حوزه انتخابیه اش بیان کرد: اگر بیکاری جوانان به عنوان یک بحران شناخته شده است، برای مقابله با این بحران دولت با مجوز قانونی می‌تواند از منابع مختلف از جمله منابع عمومی استفاده کند؛ لذا پیشنهاد می‌کنم۱۰ تا ۱۵ درصد از منابع عمومی مصوب در لایحه بودجه ۱۴۰۱ با حدف بروکراسی را در اختیار جوانان قرار دهند، چراکه با این اقدام هم بحران مهار می شود، جوانان مشغول به کار خواهند شد، درآمدزایی، شادی و نشاط ایجاد خواهد شد و درنهایت جوانان ساماندهی و درگیر زندگی خواهند شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha