• سه‌شنبه / ۱۳ دی ۱۴۰۱ / ۱۲:۵۹
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1401101308040
  • خبرنگار : 71516

رئیس جمهوری برزیل: از حقوق ملت فلسطین با جدیت حمایت می‌کنیم

رئیس جمهوری برزیل: از حقوق ملت فلسطین با جدیت حمایت می‌کنیم

رئیس‌جمهوری برزیل تأکید کرد که این کشور با جدیت از حقوق ملت فلسطین از جمله حق آزادی و استقلال حمایت می‌کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه رأی الیوم، لولا داسیلوا، رئیس جمهوری برزیل در جریان استقبال از رهبران و نمایندگان کشورهای دوست برزیل در حاشیه مراسم تحلیف خود به عنوان رئیس جمهوری جدید برزیل و در دیدار با ریاض المالکی، وزیر خارجه فلسطین گفت: ما با جدیت از حقوق ملت فلسطین حمایت کرده و برای تحقق آزادی و استقلال و تشکیل کشور مستقل فلسطین در مرزهای ۱۹۶۷ تلاش می‌کنیم.

وی بر پایبندی کشورش به حمایت از مساله فلسطین و پشتیبانی از تلاش‌های فلسطین در تمام محافل بین‌المللی تأکید کرد.

ریاض المالکی با فیلیپ ششم، پادشاه اسپانیا و ماریو عبده بینتس، رئیس جمهوری پاراگوئه نیز دیدار کرد. رئیس جمهوری پاراگوئه از آمادگی خود برای سفر به فلسطین در اواسط سال میلادی کنونی خبر داد.

ریاض المالکی با لوییس آرسه، رئیس جمهوری بولیوی نیز دیدار کرد. رئیس جمهوری بولیوی بر حمایت کشورش از حقوق ملت فلسطین و عمق روابط میان دو طرف تأکید کرد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha