«محمد دهقان بنادکی» در نشست هیات امنای پژوهشسرای دانشآموزی آیت الله خاتمی مهریز، در ادامه اظهار کرد: دانشآموزان امروز و دانشمندان آینده کشور بایستی دید نوینی به امر تحصیل و آموزش و پژوهش داشته باشند تا بتوانند توسعه کشور را فراهم کنند.
وی افزود: قطعاً با حمایت از نخبگان علمی و دانش آموزانی که طرحهای پژوهشی مختلفی در زمینه های علمی دارند، آینده این عزیزان و کشورمان روشن خواهد بود.
«سید علی کارآموز» معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان نیز در این نشست با بیان اهمیت جایگاه پژوهشسرا در جهت هدایت صحیح استعدادهای دانش آموزان، گفت: با عنایت به رسالت آموزش و پرورش در زمینه شناسایی و شکوفایی استعدادها و ارتقای شایستگیهای دانش آموزان و در راستای اجرای مفاد سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و سند راهبری کشور در امور نخبگان، پژوهشسرای دانشآموزی در شهرستانها فعالیت می کنند.
وی تقویت و تعمیق فرهنگ مطالعه، تحقیق و پژوهش های فردی و گروهی در بین دانش آموزان،شناسایی، جذب و هدایت دانش آموزان مستعد و علاقه مند متناسب با نیازهای کشور، تلفیق دانش نظری و فعالیت های عملی و کاربردی، تسهیل دستیابی دانش آموزان به یافته های جدید علمی، پژوهشی و فناوری، پرورش خلاقیت و تقویت بنیه علمی و پژوهشی دانش آموزان و معلمان، حمایت از دانش آموزان و هنر جویان پژوهشگر برتر و کارآفرین و ایجاد زمینه و تقویت انگیزه حضور مؤثر دانش آموزان مستعد در عرصه های علمی، فرهنگی، هنری و فناوری در سطح ملی و بین المللی را از مهم ترین اهداف پژوهشسرا ذکر کرد.
«سید کاظم حسینی المدواری» مدیر آموزش و پرورش شهرستان مهریز نیز در این جلسه مهمترین وظیفه مسئولین پژوهشسرا را جذب حداکثری دانش آموزان علاقمند به پژوهش سرا و فراهم کردن شرایط پژوهش برای آنان دانست.
وی ضمن تقدیر از اقدامات صورت گرفته توسط مدیر و همکاران شاغل در پژوهشسرای شهرستان، بر تکمیل ساختمان در دست احداث پژوهشسرا با مساعدت خیر مربوطه تاکید کرد.
«حسین ابوئی» مدیر پژوهشسرای دانش آموزی مهریز نیز در ابتدای این جلسه ضمن تبیین برنامه سالانه، گزارشی از فعالیتهای سه ماهه و مسائل و مشکلات پژوهشسرا ارائه کرد.
در این نشست اعضای هیات امنای پژوهشسرا نیز به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.
انتهای پیام
نظرات