• دوشنبه / ۱۲ دی ۱۴۰۱ / ۱۳:۱۶
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1401101207192
  • خبرنگار : 71480

جدیدترین تصمیمات کمیسیون ماده ۱۰ درباره دبیران کل جامعه زینب و اتحاد ملت

جدیدترین تصمیمات کمیسیون ماده ۱۰ درباره دبیران کل جامعه زینب و اتحاد ملت

دبیر کمیسیون ماده۱۰ قانون فعالیت احزاب و گروه های سیاسی گفت: این کمیسیون، دبیرکلی اعظم حاجی عباسی و آذر منصوری در حزب جامعه زینب و حزب اتحاد ملت را به رسمیت نمی شناسد.

به گزارش ایسنا، عبدالله مرادی در نشست خبری امروز (دوشنبه)خود با اشاره به برگزاری دهمین نشست کمیسیون ماده ۱۰ قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی، اظهار کرد: در نشست امروز دو موضوع مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
 یکی از موضوعات نشست امروز، بررسی صلاحیت اعظم حاجی عباسی به عنوان دبیرکل حزب جامعه زینب (س) بود.

وی ادامه داد: به دلیل اختلافات موجود بین اعضای حزب جامعه زینب در انتخاب حاجی عباسی به عنوان دبیرکل این حزب، نشستی در روز ۳۱ مرداد در کمیسیون ماده ۱۰ برگزار شد که در این نشست صلاحیت اعظم حاجی عباسی تأیید نشد و دبیر کل سابق از تاریخ مرداد امسال تا کنون صلاحیت و وجاهت قانونی برای دبیرکلی ندارد و کمیسیون وی را به رسمیت نمی‌شناسد. به همین منظور در نشست امروز این موضوع مجددا بررسی و قرار شد مجمع عمومی فوق العاده حزب برگزار و دبیر کل جدید انتخاب شود.

مرادی در ادامه درباره دلیل تأیید نشدن صلاحیت آذر منصوری در دبیرکلی حزب اتحاد ملت نیز گفت: با توجه به مصوبات قبلی کمیسیون درباره حزب اتحاد ملت، آذر منصوری به دلیل محکومیت قضایی و محرومیت اجتماعی، صلاحیت حضور حتی به عنوان عضو موثر حزب اتحاد ملت را نداشته و ندارد و استعلامات قضایی وی منفی بود. انتخابات مجمع عمومی فوق العاده حزب اتحاد ملت برگزار و اعضای شورای مرکزی حزب مشخص شده اند و گزارش اولیه به کمیسیون  ماه ۱۰ قانون نحوه فعالیت‌های احزاب و گروه‌های سیاسی ارائه شد، اما این کمیسیون تاکنون جلسه ای برای بررسی این موضوع برگزار نکرده  و حزب اتحاد ملت باید برای انتخاب دبیرکل و اعضای شورای مرکزی منتخب، منتظر تأیید کمیسیون ماده ۱۰ باشد.

دبیر کمیسیون ماده ۱۰ افزود: همچنین در نشست امروز کمیسیون از مجمع ایثارگران برای تبیین مواضع دعوت شد که نمایندگان این مجمع در نشست حاضر و دیدگاه‌ها و نظرات خود را بیان کردند. 

مرادی با بیان اینکه کمیسیون ماده ۱۰ احزاب به دنبال ساماندهی جبهه‌های سیاسی است، گفت: متأسفانه شاهد بی نظمی سیاسی در استفاده از عناوین قانونی هستیم و جبهه‌های متعدد شکل می‌گیرد، بدون اینکه به کمیسیون ماده ۱۰ اطلاع‌رسانی شود. برخی از کلمات جبهه استفاده می کنند درحالی که جبهه متشکل از احزاب قانونی است که با اطلاع رسانی به کمیسیون ماده ۱۰ تشکیل می‌شود و این جبهه ها این موارد را طی نکردند.

وی درباره طرح انتخاباتی مجلس و لایحه جامع انتخابات دولت خاطرنشان کرد: تلاش ما تطبیق طرح با لایحه جامع است چون طرح به انتخابات مجلس مربوط می‌شود اما لایحه همه انتخابات را در برمی‌گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۱۰-۱۲ ۱۳:۳۶

حزب اگر حزب واقعی باشد ارکانش را اعضا حزب انتخاب میکنند و نه کمیسیون ماده 10. این دیگر چه حزبی است که نیرویی خارج از آن باید دبیر کل آن را تایید کند؟