سید علی موسوی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به ظرفیتهای بالای منطقه در جذب گردشگر و ایجاد اشتغال، گفت: با توجه به نیاز و خواست شهروندان تولیدکنندگان این شهرستان میتوانند محصولات خود را به صورت سنتی در بازارچه دایمی به فروش برسانند.
شهرستان اندیکا یکی از شهرستانهای بختیاری نشین استان خوزستان و مرکز آن شهر قلعهخواجه است. این شهرستان پیش از این بخشی از شهرستان مسجدسلیمان بود. جریان تبدیل شدن بخش اندیکا به شهرستان از سال ۱۳۸۴ آغاز و در نیمه دوم سال ۸۶ نهایی شد. این شهرستان دارای ۵۹۵ روستا و آبادی پراکنده، شش دهستان، ۳۳ هزار هکتار زمین کشاورزی و ۲۰۰ آثار تاریخی است.
وی با بیان اینکه این شهرستان به عنوان یکی از مناطق مهم در تولید صنایع دستی شهرت دارد خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه اندیکا به شهر ملی صنایع دستی شهرت دارد و میراثدار هنرهای دستی است میتواند زمینه اشتغال و توسعه اقتصاد بومی را فراهم کند.
این شهرستان آب و هوایی مناسب، طبیعتی بسیار زیبا و کمیاب دارد و با داشتن جاذبههای گردشگری طبیعی گوناگون، همه ساله پذیرای گردشگرانی از سراسر استان و کشور است. یکی از مکانهای تفریحی و گردشگری آن باغات کُتُک در بخش چِلو است.
سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان اندیکا خاطرنشان کرد: برای ایجاد این بازارچه صنایع دستی اعتبار لازم تامین شده و زمین آن را نیز تملک کردهایم و راهاندازی این بازارچه در شهرستان قطعی شده است.
اندیکا سال گذشته به عنوان شهر ملی دستبافتههای عشایری به ثبت رسید.
درباره اندیکا در ایسنا:
باستانشناسان در اندیکا به چه چیزهایی رسیدند؟
انتهای پیام
نظرات