«محمدحسین سنجیده» در گفتوگو با ایسنا در خصوص توسعه زیرساختها و تکمیل پیست دوچرخهسواری یزد، گفت: عملیات اجرایی اولین پیست دوچرخهسواری استان یزد از سال ۱۳۸۷ آغاز شده اما متاسفانه اقدامات مسئولان اعم از وزرا، استانداران و دیگر افراد ذیربط در ادوار مختلف تنها بازدید از این طرح ورزشی رهاشده به حال خود بوده است.
وی تکمیل پیست دوچرخهسواری یزد را نیازمند یک عزم استانی و ملی دانست و گفت: تکمیل این پیست نیازمند حمایت و پیگیریهای استاندار، مدیر کل ورزش و جوانان استان، نماینده مجلس و البته فدراسیون دوچرخهسواری و انجام اقدامات مورد نیاز از طریق سازمان تجهیز و توسعه اماکن ورزشی است.
رئیس هیات دوچرخه سواری استان در خصوص علت افت ورزش دوچرخهسواری یزد طی سالهای اخیر نیز گفت: متاسفانه بیماری کرونا در سالهای اخیر تاثیر زیادی بر این رشته ورزشی گذاشت و باعث کاهش فعالیتهای این حوزه شد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: با وجود این که استعدادیابی در رشته دوچرخهسواری طی سالهای اخیر انجام نشده اما تیمهایی همچون تیم دوچرخهسواری پیشگامان کویر، اعتماد کالا و ترمه دستجردی از استان یزد موفق به کسب عناوینی در رقابتهای لیگ کشوری پیست و جاده شدهاند.
سنجیده در خصوص تعداد نمایندگان دوچرخه سواری استان یزد در رقابتهای کشوری نیز گفت: هماکنون در سطح بزرگسالان تیم پیشگامان کویر، در سطح جوانان و نوجوانان اعتماد کالا و ترمه دستجردی و در حوزه بانوان هم تیم ترمه دستجردی فعال هستند.
سنجیده بزرگترین معضل دوچرخهسواری بانوان را اعمال رفتارهای سلیقهای و نوع برخورد نهادهای دولتی در این رابطه دانست و اظهار کرد: دوچرخهسواری بانوان هیچ مشکل و منع قانونی ندارد اما این نهادها بلافاصله پس از شروع استعدادیابی و مسابقات، شروع به موضع گیری یا حتی لغو این اقدامات میکنند.
این مسئول افزود: با تمام احترامی که برای نگرانی نهادهای مربوطه داریم، نمیتوانیم جمعیت بانوان را از این ورزش کنار بگذاریم، ضمن این که ابراز نگرانی و پاک کردن صورت مسئله توسط این نهادها نیز قابل قبول نیست و باید راهحلی همچون اختصاص دادن یک پیست مخصوص بانوان برای این منظور در نظر گرفته شود.
رییس هیات دوچرخه سواری استان یزد در پایان نیز از اجرای برنامه استعدادیابی این رشته ورزشی در سطح مدارس با حمایت اداره آموزش و پرورش در تاریخ ۲۹ دی ماه سال جاری خبر داد.
انتهای پیام
نظرات