به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، رامز الکبروف هماهنگ کننده کمک رسان سازمان ملل در افغانستان پس از آن با گروهی از خبرنگاران در نیویورک صحبت کرد که سازمان ملل اعلام کرده برخی از برنامههای مهمش در افغانستان به صورت موقت متوقف میشود و برخی دیگر از فعالیتها هم احتمالا به حالت تعلیق در میآید.
وی ادامه داد: به دلیل ممنوعیت فعالیت زنان افغان در آژانسهای کمک رسان سازمان ملل در این کشور، ما مجبوریم برخی از فعالیتهایمان در افغانستان را تعلیق کنیم. ما متاسفیم که چنین تصمیمی میگیریم.
این مقام مسؤول سازمان ملل همچنین ادامه داد: زنان حدود ۳۰ درصد از کارمندان کمک رسان در افغانستان را تشکیل میدهند و نمیشود مردان را جایگزین آنها کنیم. نیازهای بشری مردم به طور قطع زیاد است و مهم است که زنان در این کمک رسانیها حضور داشته باشند.
سازمان ملل نیز اعلام کرده که ۹۷ درصد از مردم افغانستان در فقر هستند، دو سوم برای زنده ماندن به کمک نیاز دارند و ۲۰ میلیون نفر هم با گرسنگی روبرو هستند.
الکبروف همچنین ادامه داد، مقامهای سازمان ملل با وزرای کشورهای عضو نشستی داشتند و به بررسی تاثیر این روند بر برنامههای این نهاد بینالمللی در افغانستان پرداختند.
این مقام سازمان ملل همچنین گفت: ما پیشتر با وزیر بهداشت طالبان افغانستان توافق کردیم که در بخش ارسال کمک به زنان توسط زنان و دختران افغان مانعی وجود نداشته باشد و ارائه دهندگان خدمات ممکن است به کار خود بازگردند. حالا بیایید ببینیم که این روند چگونه انجام میشود.
ممنوعیت کار زنان افغان در آژانس کمک رسان سازمان ملل روز شنبه توسط طالبان افغانستان اعلام شد. این خبر پس از ممنوعیت حضور زنان در دانشگاهها و دختران در دبیرستانها منتشر شده است.
انتهای پیام
نظرات