در این رویداد ابتدا با همفکری و مطالعات میدانی، نیازها و چالشهای نهادها و بنگاههای اداری و اقتصادی استان شناسایی شده و در قالب فرمت استاندارد در اختیار شرکتها و مراکز رشد و شتابدهی و زیست بوم نوآوری و فناوری استان قرار داده خواهد شد تا مراکزی که راهحل و روش رفع نیاز در قالب مدلهای فناورانه در اختیار دارند و یا طرحی برای رفع آن میتوانند رقم بزنند در رویداد مشارکت کنند تا با عقد تفاهم و قرارداد و با حمایتهای علمی و مدیریتی استان، فرایند حل مساله و تامین نیازهای فناورانه صورت پذیرد.
با گزارش ایسنا، نهادها و بنگاههای متقاضی، باید با تبیین دقیق نیاز و چالش سازمان و دستگاه متبوع و ارسال آن به دبیرخانه رویداد، در ارزیابی و تعیین مراکز و ایدههای ارائه شده به رویداد با دبیرخانه همکاری نمایند.
تسهیل در فرایند پذیرش در مرکز رشد علوم انسانی و اسلامی و خانه خلاق و نوآوری اشراق، امکان بهرمندی از خدمات مشاوره منتورینگ و شتاب دهی، حمایت بنیاد ملی نخبگان از برگزیدگان رویداد، اولویت در بهره مندی از بودجه تحقیقاتی، دستگاه های اجرایی استان عقد قرارداد و پشتیبانی استانی و ملی از طرح های برگزیده از جمله جوایز و حمایت های این رویداد است.
شناسایی نیازها، چالشها و ظرفیتهای فناورانه نهادها و بنگاههای اداری و اقتصادی استان، شناسایی طرحها و محصولات فناورانه با قابلیت رفع نیاز و حل چالشها، هم آوردی و عقد تفاهمنامه و قرارداد تبادل فناوری و حمایت از طرحهای نوآورانه، برنامه اختتامیه و تقدیر برترینها مراحل رویداد تانا است.
دریافت، نیازها و مسائل استان در بخش دولتی و خصوصی تا ۱۵ بهمن ماه و دریافت ایدهها توانمندیها و ظرفیتهای فناورانه تا ۲۵ بهمن ماه ادامه خواهد داشت همچنین برنامه اختتامیه این رویداد در اسفندماه برگزار میشود.
انتهای پیام
نظرات