یاسر کرمی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به فعالیتهای مراکز یادگیری محلی، ادامه داد: مراکز یادگیری محلی میکوشند در کنار سوادآموزی، با ارائه آموزشهای مهارتی و کاربردی و ایجاد زمینههای خوداشتغالی برای بیسوادان و کمسوادان، زمینه را برای فعالیت تخصصیشان فراهم کنند.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه افزود: آموزش سواد پایه، آموزش مهارتهای اساسی زندگی، مهارت های اجتماعی، حقوق شهروندی و ... جزو اولویت های مراکز یادگیری محلی در استان است.
کرمی تاکید کرد: در تلاشیم تا در مراکز یادگیری محلی روستاها، کشاورزان را با روشهای نوین کشاورزی آشنا کرده و از این طریق میزان تولیدات و درآمدهای آنها را بالا ببریم.
کرمی در ادامه اشاره ای هم به سهمیه استان کرمانشاه در سال جاری برای ارائه آموزشهای سوادآموزی داشت و گفت: امسال برای استان کرمانشاه سهمیه آموزش یازده هزار و ۷۰۰ نفری برای سه دوره سوادآموزی، انتقال و تحکیم در نظر گرفته شده است.
کرمی ادامه داد: سهمیه در نظر گرفته شده برای ارائه آموزشهای سوادآموزی در استان در سه دوره سوادآموزی، انتقال و تحکیم به ترتیب چهار هزار، ۳۵۰۰ و ۴۲۰۰ نفر اعلام شده است.
وی با اشاره به افزایش یازده درصدی سهمیه سوادآموزی استان در سال جاری نسبت به سال گذشته، گفت: سال گذشته سهمیه استان کرمانشاه برای ارائه آموزشهای سوادآموزی ۱۰ هزار ۳۶۰ نفر بود.
وی با بیان اینکه ۱۱۰۰ نفر آموزشیار سوادآموزی داریم، افزود: این آموزشیاران در مدارس، مساجد، منازل، مراکز یادگیری محلی و... کلاس های سوادآموزی استان را تشکیل میدهند.
کرمی در ادامه با بیان اینکه هم اکنون ۹۷.۳ درصد جمعیت بین ۱۰ تا ۵۹ ساله استان باسواد هستند، گفت: تنها ۲.۷ درصد جمعیت گروه سنی ۱۰ تا ۵۹ سال که هدف برنامه های سوادآموزی استان هستند و حدود ۲۵ هزار نفر جمعیت دارند، بیسواد هستند.
انتهای پیام
نظرات