محمدشریف زارعی، امروز(دوشنبه، ۵ دی) در نشست پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان کاشان، اظهار کرد: منطقه کاشان در زمره مناطق پرخطر از دیدگاه زلزله و سیل است و باید تدبیر لازم در زمینه مهار و مقابله با این حادثهها اندیشیده شود.
وی افزود: گسلهایی که در منطقه کاشان وجود دارد، میتواند عامل بروز زلزله در آینده باشد. جغرافیای کاشان در منطقه زلزله خیز قرار دارد و در گذشته هم زلزلههایی در این منطقه رخ داده که حتی تلفات انسانی بالایی داشته است.
شریف زارعی، تصریح کرد: رعایت ایمنی در حوزههای ساختمانسازی و ارائه خدمت در زمان حادثه مهم است و باید پیشگیریهای لازم در نظر گرفته شود و مدیران دستگاههای اجرایی نیز موضوع ایمنی در انجام ماموریتها را مورد توجه قرار دهند.
به گزارش ایسنا، فرماندار کاشان گفت: منطقه کاشان، از نقاط سیل خیز کشور نیز هست که در لحظه بارندگی منجر به وقوع سیلاب میشود و مهمترین اقدام برای پیشگیری از سیل در کاشان، لایروبی بندها است و با نظر دستگاههای مربوط، اگر لازم است، مسیر رودخانهها را دیوارکشی کنند تا مانع از سرازیر شدن سیلاب به دیگر نقاط شوند.
وی افزود: اگر ایمنی و پیشگیری مورد توجه نباشد، در زمان حادثه با سرگردانی و مشکل روبرو میشویم، هر ۱۰ سال یکبار زلزلههای بزرگ در کشور رخ میدهد، همانطور که در سال ۱۳۸۲ به علت سستی سازهها در بم با وقوع زلزله ۶.۶ ریشتری تعداد زیادی از هموطنان ما جان باختند.
شریف زارعی با اشاره به اهمیت خدمت رسانی در زمان حادثه تاکید کرد: بافتهای فرسوده، ارائه خدمت به مردم به ویژه در زمان بروز حوادث غیرمترقبه را با مشکل جدی روبرو میکند و لازم است صاحبان این ساختمانها با همکاری دولت نسبت به نوسازی ملک خود اقدام کنند.
فرماندار کاشان، تصریح کرد: حضور و همکاری مردم با دولت برای بهسازی بافت فرسوده ضروری است و سازههای عمومی که مورد بازدید مردم است باید توسط دستگاههای اجرایی مربوط و همکاری مردم بهسازی و نوسازی شود تا به هدف بازآفرینی شهری برسیم.
وی خاطرنشان کرد: کاشان از جمله شهرهای دارای بافت فرسوده است و باید در خصوص زلزله آمادگی داشته باشیم. باید بافتهای فرسوده دارای ارزش تاریخی را با بهسازی و مقاوم سازی ترمیم کنیم.
انتهای پیام
نظرات