• دوشنبه / ۵ دی ۱۴۰۱ / ۱۵:۳۳
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1401100502958
  • خبرنگار : 71234

نامه‌های شهریاری به رییسی درباره رفع مشکل کمبود آمبولانس و پرداخت مطالبات مراکز درمانی

نامه‌های شهریاری به رییسی درباره رفع مشکل کمبود آمبولانس و پرداخت مطالبات مراکز درمانی

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در دو نامه جداگانه به رییس جمهوری خواستار رفع مشکل کمبود آمبولانس و پرداخت مطالبات مراکز درمانی شد.

به گزارش ایسنا، متن نامه حسینعلی شهریاری رییس کمیسیون بهداشت و درمان در نامه‌ای به حجت‌الاسلام و المسلمین ابراهیم رییسی رییس جمهوری در خصوص کمبود آمبولانس به شرح زیر است:

«حضرت آیت الله جناب آقای دکتر رئیسی

ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران

سلام علیکم؛

پیرو نامه شماره ۱۲۸۶۲ مورخ ۲۱ /۲/ ۱۴۰۱ در خصوص کمبود آمبولانس و نیروی انسانی در سازمان اورژانس کشور به استحضار می رساند: در طی ۵ سال اخیر هیچ آمبولانسی به ناوگان این سازمان اضافه نشده؛ به طوری که ناوگان اورژانس پیش بیمارستانی با فرسودگی بیش از ۳۰۰۰ دستگاه آمبولانس با عمر بیش از ۱۵ سال مواجه است (به عبارتی بر اساس مصوبه ۲۷۹۷۹ /۵۸۲۹۴ مورخ ۱۲ /۰۳/ ۱۴۰۰ هیات محترم دولت از سن اسقاط گذشته اند).

همچنین متاسفانه در ایام ناآرامی‌ها و اغتشاشات اخیر تعداد ۱۶۰ دستگاه آمبولانس به علت آسیب، از چرخه عملیات و خدمات رسانی خارج شده است. همان طوری که مستحضر هستید خدمات پیش بیمارستانی موضوعی حاکمیتی بوده و این خدمات برای آحاد مردم بسیار حیاتی می‌باشد که در صورت عدم ارتقاء، خسارات جبران ناپذیر مادی و معنوی شدید برای مردم عزیز به خصوص اقشار آسیب پذیر به وجود خواهد آورد.

ادامه این وضعیت موجب نقصان فنی جدی به سیستم امداد رسانی و فوریت های پزشکی می گردد که نقش زمان در آن اولویت نخست می‌باشد در صورت عدم رعایت این نکته که از آن به زمان طلایی امداد هم یاد می شود، جان های فراوانی ارزان از دست می رود.

همانگونه که در جلسات متعدد ستاد کرونا با حضور حضرتعالی در خصوص فرسودگی ناوگان آمبولانس اورژانس کشور متذکر شده ام، اما متأسفانه عدم تأمین اعتبارات لازم جهت خرید آمبولانس موجب بروز اثرات نامطلوب و نارضایتی عمومی شده است.

علیرغم مصوبه سران قوا مبنی بر تأمین اعتبار ۱۰۰۰ دستگاه آمبولانس، متأسفانه نه تنها اعتبار آن تاکنون تحقق نیافته است؛ بلکه از اعتبار ۵۰۰۰ میلیارد ریال مصوب قانون بودجه سال ۱۴۰۱، تنها ۱۰۰۰ میلیارد ریال توسط سازمان برنامه و بودجه به سازمان اورژانس کشور تخصیص داده شده است که با این مبلغ و تورم موجود در سطح کشور، به هیچ عنوان امکان خرید آمبولانس به میزان مورد نیاز میسر نیست.

این اتفاق نامیمون مردم را با این پرسش بدیهی مواجه نموده که پاسخگو و مسئول اجرای این مصوبات چه کسی و چه دستگاهی می باشد؟ آیا از نظر جنابعالی که به عنوان عالی‌ترین مسئول اجرایی کشور می باشید این امر ترک فعل محسوب می‌شود یا خیر؟ عملکرد مسئولین ذیربط قابل دفاع می باشد؟ به جز سران قوا و مجلس شورای اسلامی کدام مرجع قانونی دیگری باید این موضوع را مصوب کند تا دستگاه های اجرایی خود را مکلف به اجرای آن نمایند؟  

بدین وسیله شایسته است با توجه به توضیحات داده شده، به قید فوریت دستور فرمایید نسبت به تأمین خرید ۱۰۰۰ دستگاه آمبولانس از هر محل موجود به سازمان اورژانس کشور اقدام لازم صورت پذیرد تا پیش از این مردم عزیز کشورمان که همیشه پشتیبان اصلی نظام مقدس جمهوری اسلامی می باشند دچار خسران مادی و معنوی شوند.»

همچنین شهریاری رییس کمیسیون بهداشت و درمان در نامه دیگری به رییسی رییس جمهوری خواستار پرداخت مطالبات مراکز درمانی شد؛ متن این نامه را می‌توانید در اینجا بخوانید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha