علیرضا عباسزاده، امروز یکشنبه ۴ دی در نشست شورای عالی خراسان جنوبی با بیان اینکه باید با همافزایی و همفکری امور مردم را دنبال کنیم تا به نتیجه مطلوب برسیم، گفت: درخواستهای مردم از سوی شوراها باید به شکل کارشناسی جمعبندی شود تا مسوولان بتوانند در رایزنیها از حقوق مردم دفاع کنند.
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اینکه اعضای شوراهای شهر و روستا باید از تفرقه و چند دستگی پرهیز کنند و با اتفاق نظر به دنبال رفع مشکلات مردم باشند، افزود: منافع شخصی و فردی در مطالبهگری نباید راه داشته باشد.
عباس زاده با اشاره به اینکه شرایط واگذاری زمین از سوی بنیاد مسکن در حال حاضر بهبود یافته لذا درخصوص نهضت ملی مسکن نیز اقدامات خوبی انجام شده است، تصریح کرد: در حال حاضر هیچ روستایی نیست که مردم متقاضی زمین باشند و بنیاد مسکن زمین در اختیار داشته باشد و واگذار نکند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر لزوم تسریع اجرای مصوبات سفرهای شهرستانی استاندار، گفت: پیگیری مصوبات سفرها از اهمیت زیادی برخوردار بوده و آنچه به مردم قول داده شده انجام خواهد شد لذا بیش از ۹۰ درصد مصوبات سفرهای شهرستانی استاندار عملیات شده و برخی موارد با توجه به وضعیت بودجه دنبال میشود.
عباس زاده با بیان اینکه تاکید استاندار خراسان جنوبی بر این است قولی که عملی نمیشود را نباید به مردم داد، تصریح کرد: موضوع دیگری که وجود دارد این است که ورود سهم مالیات معادن بومی به خراسان جنوبی منجر به افزایش منابع و مصارف بانکهای استان میشود.
وی با اشاره به اینکه معادن و صنایع بزرگ باید به مسئولیتهای اجتماعی خود در منطقه توجه کنند، گفت: این مساله در استانهای بزرگ به خوبی انجام شده و این رکن جزو وظیفه ذاتی صنایع و معادن شده اما در خراسان جنوبی هنوز به خوبی مورد توجه قرار نگرفته است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه زغالسنگ طبس و فولاد قاین از جمله صنایع بزرگی هستند که در این زمینه باید به مسئولیتهای خود توجه کنند، بیان کرد: پیگیریهایی درخصوص بازگشت حسابهای بانکی معادن به استان انجام شده و در سفر اخیر وزیر امور اقتصادی و دارایی نیز بر آن تاکید کردیم لذا باید مالیات معادن فعال خراسان جنوبی به استان بازگردد.
عزم جدی دولت برای رفع محرومیتها
عباسزاده ادامه داد: ۶۴ شرکت معدنی استان مشمول این طرح هستند که تاکنون ۳۴ معدن حسابهای خود را منتقل کرده، ۱۰ معدن دیگر هنوز تعیین تکلیف نشده و ۱۵ معدن که هلدینگ در مرکز دارند باید سهم خراسان جنوبی را به استان بازگردانند.
وی با بیان اینکه مساله کمبود گاز در زمستان و قطع برق در تابستان ناشی از این بوده که برای تولید انرژی در کشور از ۱۰ سال پیش اقدام لازم انجام نشده است، افزود: از ۱۰ سال گذشته حتی یک مگاوات به برق تولیدی اضافه نشده چون سرعت تامین زیرساختها بعد از دولت دهم کاهش یافت.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: در هشت سال گذشته برنامهای برای تولید برق و گاز نبود در حالی که نیازها سالها به سال افزایش مییافت و در اوج درگیری موج ششم کرونا شاهد قطع برق بودیم که تبعات زیادی برای مردم داشت؛ به طور مثال قطع برق در کارخانههای سیمان موجب افزایش قیمت شد و کسی پاسخگو نبود.
عباس زاده از اقدامات انجام شده در حوزه برقرسانی و گازرسانی به روستاها گفت و ادامه داد: سرمایهگذاری در حوزه نفت و گاز کار آسانی نیست، اما دولت اقدامات متعددی را آغاز کرده که حصول نتیجه آن زمان بر است.
عباسزاده با بیان اینکه اکنون دولت با حجم انبوهی از کارهای عقب مانده مواجه شده است، گفت: مساله مسکن همواره از نیازهای اساسی مردم بوده که دولت سیزدهم در این زمینه با قوت به انجام اقداماتی مشغول است.
وی با بیان اینکه شوراهای اسلامی به عنوان نمایندگان مردم باید این مسائل را در جامعه تشریح کنند و توجه را به سمت مشکلات و عقب ماندگیها سوق دهند؛ آبرسانی به روستاها اولین طرح دولت سیزدهم بوده و جای سوال دارد که در هشت سال گذشته چرا اقدامی برای آبرسانی به روستاها انجام نشد؛ این در حالی است که دولت سیزدهم برای رفع محرومیتهای عمومی اولویت خود را به تامین آب روستاها گذاشت.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه تامین زیرساختها برای جبران عقب ماندگیهای گذشته اهمیت داشته و دولت سیزدهم برای این منظور تلاش میکند و نمونه آن گازرسانی به ۱۶۹ روستا در یک سال گذشته است، تصریح کرد: امروز با افتخار میتوانیم بگوییم تا دو سال آینده تمامی روستاهای استان آبرسانی میشود.
وی با تاکید بر عزم جدی دولت برای رفع محرومیتها دارد، اظهار کرد: پروژههای کلان محرومیتزدایی و توسعهای در دستور کار دولت قرار گرفته که به اقتضای شرایط اقتصادی کشور آن را دنبال میکند.
انتهای پیام
نظرات