• جمعه / ۲ دی ۱۴۰۱ / ۱۱:۵۴
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1401100200537
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان:

بیش از حد به آموزش تخصصی نگاه می‌کنیم

بیش از حد به آموزش تخصصی نگاه می‌کنیم

ایسنا/هرمزگان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: آموزش ها باید مبتنی بر نیاز جامعه باشد و باید دانشجویان مهارت حل مشکل جامعه را بیاموزند تا بعد از فارغ التحصیلی بتوانند پاسخگوی نیازهای مردم باشند.

دکتر ذاکری در نشست با رئیس دانشکده پزشکی استان هرمزگان، با اشاره به ارتقای سلامت جامعه و اینکه پزشک مسئول هماهنگی و هدایت تیم ارائه دهنده خدمات اعم از خدمات بهداشتی و درمانی منطقه پوشش خود است، افزود: انتظارمی‌رود دانشکده پزشکی با تربیت و آموزش نیروی انسانی متخصص، کارآمد متعهد به اخلاق حرفه ای و دارای مهارت و شایستگی در رفع نیازهای سلامت جامعه گام بردارند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بیان کرد: آموزش باید به صورت جامعه نگری باشد؛ ما بیش از حد به آموزش تخصصی نگاه می کنیم در حالی که نگاه ما باید جامعه محور باشد.

وی اضافه کرد: نیروها باید به نوعی آموزش ببینند که با ورود به جامعه بتوانند مشکلات مردم را شناسایی و خدمات موثری را ارائه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha