دکتر حسن مکارم یکم دی ماه در بازدید وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بلوک زایمانی و بیمارستان حضرت ابوالفضل(ع) کاشمر با بیان اینکه این بیمارستان ۹۶ تخت صخوابی در سال ۱۳۸۵ راهاندازی شده است، افزود: اگرچه آن زمان بیمارستان فقط ۲ اتاق عمل داشت که اکنون به پنج اتاق عمل افزایش یافته است.
وی خاطرنشان کرد: ماهانه ۸۵۰ عمل جراحی در این شهرستان انجام میشود که بخشی از اتاق عملها در اختیار زایشگاه قرار دارد.
مکارم در ادامه به وضعیت بلوک زایمانی کاشمر به عنوان بزرگترین بلوک زایمانی کشور در بیمارستان حضرت ابوالفضل(ع) این شهرستان اشاره کرد و گفت: با راهاندازی این بلوک زایمانی با ۳۴ تخت LDR طی ۲ ماه آینده خدمات به مادران باردار در چهار شهرستان کاشمر، بردسکن، خلیلآباد و کوهسرخ و دیگر شهرستانهای خراسان رضوی سرعت بهتری خواهد یافت.
وی با اشاره به اینکه با راهاندازی بلوک زایمانی تعداد اتاق عملها به هفت اتاق عمل افزایش خواهد یافت، از اختصاص پنج میلیارد تومان در سفر هیات دولت به خراسان رضوی به پروژه بلوک زایمانی خبر داد و افزود: اکنون بلوک زایمانی کاشمر ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که ۱۵ درصد باقی مانده مربوط به تجهیزات آن است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان کاشمر پیش بینی نمود، طی ۲ ماه آینده این پروژه به بهرهبرداری برسد، این بلوک که بزرگترین بلوک زایمانی کشور محسوب میشود، در زیربنای ۲۴۰۰ متر مربع و در ۲ طبقه احداث خواهد شد.
وی با بیان اینکه عملیات اجرایی ساخت بلوک زایمانی در بیمارستان حضرت ابوالفضل(ع) این شهرستان از سال ۱۳۹۵ آغاز شده و تاکنون ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، گفت: پس از اتمام عملیات ساختمانی و تجهیز و بهرهبرداری از این بلوک زایمانی این مجموعه به یک مرکز بسیار مناسب، مجهز و به روز برای زایمان تبدیل خواهد شد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان کاشمر خاطرنشان کرد: در بلوک زایمانی کاشمر که به زودی به بهرهبرداری میرسد، هر خانم باردار برای وضع حمل دارای یک اتاق اختصاصی خواهد بود که میتواند به همراه یک نفر از نزدیکان خود در این اتاق مراحل وضع حمل را تحت نظر پزشک و ماما سپری کند.
وی با اشاره به اینکه کاشمر قطب دوم درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد است، گفت: بیماران شهرهای خلیلآباد، بردسکن، کوهسرخ و مهولات برای درمان به این منطقه میآیند.
انتهای پیام
نظرات