نخستین نشست کمیته راهبری استانی خرید و توزیع میوه تنظیم بازار پایان سال ۱۴۰۱ و ایام عید سال ۱۴۰۲ استان کهگیلویه و بویراحمد در سالن جلسات استانداری به ریاست عسکری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تشکیل شد.
سبد احسان عسکری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این نشست با موضوع ذخیرهسازی میوه شب عید استان گفت: اتحادیه شرکتهای تعاون روستایی بویراحمد و استان به صورت مشارکتی، به عنوان مباشر طرح تنظیم بازار میوه ایام عید را تهیه کنند.
وی با اشاره به مشکلات مالی و نبود نقدینگی در اتحادیههای مباشر افزود: بانکها و صندوق توسعه بخش کشاورزی استان برای تامین نقدینگی میوه ایام عید با اتحادیههای مباشر همکاری لازم را داشته باشند.
عسکری اظهار کرد: به منظور هماهنگی در جانمایی غرفه تنظیم بازار در سطح شهر یاسوج، شهردار و اعضای شورای شهر در جلسات آینده کمیته راهبری استان حضور داشته باشند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاریخ اجرای طرح تنظیم بازار میوه ایام شب عید را از ۲۰ اسفند امسال عنوان و خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط بازار و همزمانی اجرای طرح و شروع ماه مبارک رمضان، مقدار میوه مورد نیاز طرح، به میزان ۱۰۰تن سیب زرد و قرمز و ۱۵۰تن پرتقال تهیه میشود.
مصوبات جلسه کمیته راهبری میوه تنظیم بازار پایان سال ۱۴۰۱ و ایام عید سال ۱۴۰۲ استان به این شرح بود:
۱- مصوب شد با توجه به شرایط استان کهگیلویه و بویراحمد، طرح تنظیم بازار میوه ایام عید اجرا شود.
۲- اتحادیه شرکتهای تعاون روستایی شهرستان بویراحمد و استان به صورت مشارکتی، به عنوان مباشر طرح تنظیم بازار میوه ایام عید استان انتخاب شدند.
۳-مصوب شد با توجه به مشکلات مالی و نداشتن نقدینگی در اتحادیه های مباشر، بانک های استان و صندوق توسعه بخش کشاورزی استان برای تامین نقدینگی میوه ایام عید با اتحادیه های مباشر همکاری لازم را معمول داشته باشند.
۴-مصوب شد به منظور هماهنگی در جانمایی، غرفه تنظیم بازار در سطح شهر یاسوج، شهردار و اعضای شورای شهر در جلسات آینده کمیته راهبری استان به منظور همکاری بیشتر دعوت و حضور داشته فعال داشته باشند.
۵- تاریخ اجرای طرح تنظیم بازار میوه ایام عید استان از مورخه بیستم اسفندماه، انجام گیرد.
۶- با توجه به شرایط بازار و همزمانی اجرای طرح و شروع ماه مبارک رمضان ، مقدار میوه مورد نیاز طرح، به میزان ۱۰۰تن سیب( ۵۰تن زرد و ۵۰تن قرمز) و ۱۵۰تن پرتقال والنسیا تعیین شد، پرتقال والنسیا با محدوده وزنی حداقل ۱۲۰گرم (۱۰+_) و حداکثر ۲۲۰گرم(۱۰+_)
انتهای پیام
نظرات