به گزارش ایسنا، وبسایت دیفنس نیوز روز چهارشنبه گزارش داد، با تصویب کمکهای ایالات متحده به کییف که در آستانه رسیدن به ۱۰۰ میلیارد دلار در سال جاری میلادی است، سرویس تحقیقات کیفری دفاعی پنتاگون (DCIS) به دنبال نشانههایی از سوء رفتار در روشهای تامین و استفاده از تسلیحات است. نگرانیهای مربوط به سوءاستفاده تا حدی ناشی از نیاز پنتاگون به امضای سریع قراردادهاست.
جیمز آیوز، معاون سرویس تحقیقات کیفری دفاعی پنتاگون (دیسیآیاس) به این رسانه گفت: این خطر بسیار واقعی است، زیرا ما با چنین حجم باورنکردنی از اقلام روبرو هستیم. بسیاری از آنها دارای قابلیتهای جنگی هستند و ما این کار را خیلی سریع انجام میدهیم. هر زمانی که شاهد تلاشهای شتابزده با این ماهیت باشید، پتانسیلی برای انواع فعالیتهایی وجود دارد که باید مایه نگرانی باشند.
در حالی که بیشتر کمکهای نظامی ارسال شده به اوکراین از ذخایر ایالات متحده گرفته شده، پنتاگون ۲.۷ میلیارد دلار قرارداد برای تسلیحات جدید امضا کرده است. ۶.۶ میلیارد دلار دیگر خرید جدید توسط کنگره هم تصویب شده است. پنتاگون همچنین ۶.۷ میلیارد دلار را برای جایگزینی تجهیزات ارسال شده به اوکراین در نظر گرفته که نیمی از آن تاکنون هزینه شده است.
دیفنس نیوز گزارش داد که یک تیم از بازرسان دیسیآیاس در ماه سپتامبر به لهستان سفر کردند، جایی که آنها شاهد یک مرکز کلیدی برای انتقال کمکهای نظامی به اوکراین بودند. هدف از این بازدید، تشویق افراد درگیر در انتقال تسلیحات برای گزارش موارد احتمالی کلاهبرداری یا انحراف بود.
جیمز آیوز گفت: بخش زیادی از تلاشهای ما در حال حاضر این است که اطمینان حاصل کنیم در جریان هستیم و به مردم بگوییم که وقتی این حقایق مورد توجه دولت قرار میگیرد، سازمانهای تحقیقاتی باید درگیر شوند. این تلاشی است برای یادآوری به مردم که گرچه ما درک میکنیم که نیاز به مشارکت در این روند تسریعشده در حال انجام است، نیاز به نظارت بر این روند هم وجود دارد.
انتهای پیام
نظرات