مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه شامگاه ۲۹ آذر در دانشگاه قم برگزار شد.
دکتر علی احسانی مدیر پژوهش دانشگاه قم، در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه قم طی گزارشی از حوزه های مختلف معاونت پژوهش دانشگاه عنوان کرد: وزارت علوم رویکرد جدیدی را با مرجعیت علمی، دیپلماسی فناوری و نوآوری، آموزش، پژوهش، نوآوری فرهنگی و فناورپروری و تولید خدمت، ثروت و سرمایهگذاری دانش را در راس کار های خود قرار داده و فعالیتهایی را شروع کرده که نیازمند پروسهای ۳ الی ۵ ساله است تا سودمند واقع بشود.
وی در رابطه با رتبهبندی دانشگاهها افزود: ما درمنطقه ۴ پژوهش کشور هستیم، با توجه به آیتم پژوهش و فناوری و نوآوری رتبه ما در بین دانشگاههای جهان از ۳۵ به ۲۸ رسیده که یک صعود ۷پله ای و مناسب در این زمینه به حساب میآید.
مدیر پژوهش دانشگاه قم در ادامهی گزارش در رابطه با رتبهبندیهای مختلف از جمله تایمز، لایدن، شانگهای و سایمگو اضافه کرد: برای ورود به رتبهبندی شانگهای اقدامات اولیه انجام شده و مدارک لازم برای رتبهبندی تایمز در حال بارگذاری است، امیدواریم در سال ۲۰۲۳ وارد رتبهبندی تایمز شویم.
مدیر پژوهش دانشگاه قم افزود: نقطهی ضعف ما مشارکت کم اساتید در بحث مقالات و فعالیت های فناوری است که در دو سال اخیر رشد مناسبی در این حوزه را شاهد بوده ایم و سهمیه اعضای هیئت علمی پژوهشگر برتر را از ۱۸ به ۳۹ ارتقاء دادهایم و امیدواریم با افزایش بودجه پژوهشی دانشگاه و فعالیت پژوهشگران در حوزه های مختلف این تعداد هم افزایش پیدا کند.
دکتر احسانی گفت: در پژوهشگرانِ یک درصد جهان، دو نفر از پژوهشگران دانشگاه قم حضور دارند و طی آخرین آماری که بدست آمده از اسکوپوس ۲۴۲۰ مقاله توسط ۷۵۶ نفر از دانشگاه قم به ثبت رسیده است.
وی با بیان اینکه با افزایش فعالیت های پژوهشی در حوزههای مختلف برنامه ریزی کرده است امیدواریم در تمام شاخصهای مورد توجه ISC رتبه مناسبی را کسب کرده و رتبه مناسبتری برای سالهای آینده داشته باشیم، دانشگاه از چاپ مقالات، شرکت در کنفرانس، برگزاری کنفرانس، توسعه فناوری، هستههای پژوهشی، پایان نامه های تقاضامحور و ... حمایت میکند.
انتهای پیام
نظرات